👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie zdziwiłbym się gdyby tam ludzie żyli normalnie tylko u nas pokazują jak tam zle obozy głód halucynacje z niedożywienia i śmierć
Był taki kawał.
Chruszczow założył się z Kennedy'm kto będzie szybszy na 100 metrów. Jako młodszy i bardziej wysportowany, wygrał Kennedy.
Na drugi dzień "Prawda" napisała: "
Serce Narodu Radzieckiego Towarzysz Chruszczow zajął zaszczytne drugie miejsce. Kennedy - zaledwie przedostatni."
Chruszczow założył się z Kennedy'm kto będzie szybszy na 100 metrów. Jako młodszy i bardziej wysportowany, wygrał Kennedy.
Na drugi dzień "Prawda" napisała: "
Serce Narodu Radzieckiego Towarzysz Chruszczow zajął zaszczytne drugie miejsce. Kennedy - zaledwie przedostatni."
Jakiś gimbus zrobił obrazek, a i tak połowa internetu uwierzy, że tam naprawdę mają taką manipulację.

chiny na trzecim dopiero?
Wszystkie te 3 kraje powinny być na pierwszym

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie