- Mamo, mogę obejrzeć tę nową komedię?
- Wiesz kogo spytać.
- Tato!?
- Słucham?
- Masz numer do Kim Dzong Una?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-12-21, 11:05
w korei nic nie zrobisz bez zezwolenia
dla tych co nie wiedza o co chodzi.
"Hakerzy triumfują. Komedia o Kim Dzong Unie "Wywiad ze Słońcem Narodu" nie trafi do kin
Największe amerykańskie sieci kinowe zrezygnowały z pokazywania "Wywiadu ze Słońcem Narodu", uginając się pod groźbami grupy hakerów, nazywających siebie Guardians of Peace. Doprowadziło to do decyzji Sony o odwołaniu premiery filmu w USA. Teraz FBI potwierdziło, że za atakiem hakerskim na wytwórnię stoi Korea Północna."
Wielkie amerykańskie elity zesrały się na widok maleńkiej Korei.
Ciekawe z czego zadzwoni
Ale to smutne... Takie gówno jak Korea Północna, obrazili ich i od razu reakcja. A na Polskę każdy sra i szcza, wyśmiewa i opluwa, a p🤬dy z MSZ nawet nie mrukną...
konto usunięte
2014-12-21, 17:49
Bongman, a gdzie widzisz film o zabijaniu Bronka czy Tusełka? Bardzo chętnie bym obejrzał, ale najwidoczniej USA nie ma jaj, żeby obrazić wielką Polonię XD
Od kiedy w korei pn maja tv?
Gollum, ostatnio nawet Pepiki gnoją nasz kraj, a MSZ ich... przeprasza.
konto usunięte
2014-12-21, 18:15
BongMan napisał/a:
Ale to smutne... Takie gówno jak Korea Północna, obrazili ich i od razu reakcja. A na Polskę każdy sra i szcza, wyśmiewa i opluwa, a p🤬dy z MSZ nawet nie mrukną...
Przecież sam, ćwierćinteligencie, obrażasz Polskę

.
Ooo! Moja ulubiona debilka wróciła
No dobra, pokaż mi gdzie obraziłem Polskę.
Już abstrah🤬jąc od tego, że jest ogromna różnica między krytyką kraju przez pojedynczego człowieka i jego obywatela, a obrażaniem jednego kraju przez drugi na arenie międzynarodowej. No ale jesteś debilką, więc masz prawo tego nie wiedzieć. Nie masz za to jednak prawa głosu.
krecio1983 -masz juz przej🤬e u Kim Dzong Una
BongMan napisał/a:
Ooo! Moja ulubiona debilka wróciła
No dobra, pokaż mi gdzie obraziłem Polskę.
Już abstrah🤬jąc od tego, że jest ogromna różnica między krytyką kraju przez pojedynczego człowieka i jego obywatela, a obrażaniem jednego kraju przez drugi na arenie międzynarodowej. No ale jesteś debilką, więc masz prawo tego nie wiedzieć. Nie masz za to jednak prawa głosu.
Przecież po nicku widać, że to lesbijka.
γυνή, gyne – kobieta
φίλος, philos = miłujący
No jak ma twarz goryla i figurę morsa, to pozostaje jej się tylko łudzić, że inna kobieta ją zechce - z litości lub w ramach żeńskiej solidarności

Stąd zapewne też w niej tyle jadu i nienawiści wobec innych ludzi.