krasnal_hałabała napisał/a:
ja jestem z Europy, nigdy nie byłem w Stanach a wiem gdzie jest Connecticut, Missisipi (Rzeka i Stan położony nad tą rzeką), Luizjana i mniej więcej jakie miasta tam są a jestem mniej niż przeciętnie inteligentnym Polakiem/Europejczykiem. Co więcej Korea Północna leży w Azji a nie w Europie, Europejczycy wiedzą gdzie jest Azja i jakie kraje tam są, Ba! Chiny też są większe od Europy a ja na przykład wiem gdzie leży na przykład Dżungaria chociaż tej nazwy się już nie używa w Chinach bo chodzi o prowincję Scinciang czy bardziej w spolszczonej wersji (Sinkiang) a nie jestem pasjonatem Azji, wiem na przykład gdzie leży Rwanda w Afryce a Afryka też jest większa od Europy.
A ja w gimnazjum miałem w klasie gościa, który nie potrafił pokazać na mapie gdzie leży Europa i pewnie dziś, ponad 10 lat później nadal nie potrafi. Tylko co z tego, to są nadal argumenty oparte na anegdotkach, o zerowej wartości. W każdym społeczeństwie są idioci, a już nawet nie ma co się rozpisywać, że mówimy o filmiku z internetu. Jak ktoś chce udowodnić, że ludzie są głupi to zrobi to bez problemu.