Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-12-26, 22:54 3
mikel1994 napisał/a:

@Kodżak,

północ po wigilii była już trochę czasu temu... Jako troll nie powinieneś się już odzywać.

Próbujesz być zabawny, czy o co chodzi?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 23:03 5
Kodżak napisał/a:

I co taki jesteś z tego dumny?

Pewnie, że jestem z tego dumny bo wp🤬lasz się w każdy temat jak ten wrzód na grubym dupsku. Zaczynam tagować filmiki tak żebyś wiedział o co chodzi nie wchodząc w temat ;];];]
Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał zmienić taga przy nicku bo stajesz się pośmiewiskiem dla wszystkich.
Mógłbyś wkońcu też zamknąc kopare bo jutro do roboty ide na rano i nie chce mi się z Tobą gadać zasób słów i przeczytanych tekstów z neta powoli Ci się chyba kończy dlatego zbastuj już i daj spokuj bo Cie WAWELSKI dupą wessa i będziesz krążył łódeczką po odbytnicy...
Zgłoś
TheByQ 2011-12-26, 23:09
Zobaczymy jak ta armia poradzi sobie kiedy cegły będą do nich strzelać.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 23:16 2
[-SS-] napisał/a:

Pewnie, że jestem z tego dumny bo wp🤬lasz się w każdy temat jak ten wrzód na grubym dupsku. Zaczynam tagować filmiki tak żebyś wiedział o co chodzi nie wchodząc w temat ;];];]
Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał zmienić taga przy nicku bo stajesz się pośmiewiskiem dla wszystkich.
Mógłbyś wkońcu też zamknąc kopare bo jutro do roboty ide na rano i nie chce mi się z Tobą gadać zasób słów i przeczytanych tekstów z neta powoli Ci się chyba kończy dlatego zbastuj już i daj spokuj bo Cie WAWELSKI dupą wessa i będziesz krążył łódeczką po odbytnicy...

I co tylko tyle masz do powiedzenia, czy coś jeszcze chciałeś dodać?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 23:44 8
Kodżak napisał/a:

I co tylko tyle masz do powiedzenia, czy coś jeszcze chciałeś dodać?

skąd Ty się urwałeś grzbiecie?
masz na zgode ...

i kulturalnie wyp🤬alaj z kraju.

tylko jak patrzysz na to zdjęcie nie myśl, że masz monitor brudny i nie zacznij trzeć monitora papierem ściernym.
To jest szkic i tak ma być

A i wyciągnij lizaka z mordy bo już go tyle wp🤬lasz, że już chyba sam patyczek mamlasz w ryju

ide spać bo chyba fapujesz ... albo masz jedną rękę i Twoja niepełnosprytność nie idzie w parze z odpisywaniem. Trzymaj się na przyszłość pomyśl dwa razy zanim cokolwiek napiszesz
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 23:52
[-SS-] napisał/a:

skąd Ty się urwałeś grzbiecie?
masz na zgode ...
Obrazek
i kulturalnie wyp🤬alaj z kraju.

tylko jak patrzysz na to zdjęcie nie myśl, że masz monitor brudny i nie zacznij trzeć monitora papierem ściernym.
To jest szkic i tak ma być

A i wyciągnij lizaka z mordy bo już go tyle wp🤬lasz, że już chyba sam patyczek mamlasz w ryju

ide spać bo chyba fapujesz ... albo masz jedną rękę i Twoja niepełnosprytność nie idzie w parze z odpisywaniem. Trzymaj się na przyszłość pomyśl dwa razy zanim cokolwiek napiszesz

Dobranoc.
Pchły na noc.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-27, 12:37
Powiem tyle, nie odpisujcie na komentarze kodżaka, są po prostu są żałosne. Gościu nie łapie żadnej ironii, próbuje być pseudo inteligentem. Debil, troll i to wszystko.
Zgłoś
BongMan 2011-12-27, 12:46
Czemu nikt im karabinów nie dał?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Phallucifer 2011-12-27, 13:30 8
paskudny forumowy trolling a moderatorzy zacpali sie makowkami.

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-27, 14:26
do 2 odlicz , jedynki dostają kbka a dwójki paczkę naboi a działko/m.g zdobywa szturmem
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-27, 14:39
Ciekawe czy lecące 50mm pociski też potrafią głową rozwalać.
Zgłoś
kaelem 2011-12-27, 15:27
cały filmik napieprzają łbem w pustaki, ja bym im wysłał młot udarowy makity, to już nie cud techniki...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-27, 19:36
myśle że jak by zrzucono na nich bombe atomową to by tak nie skakali :<
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-27, 20:00
@[-SS-]

Kij z Kodżakiem, Ty za to nie wiesz, co to są przecinki...
Zgłoś
tomus79 2011-12-28, 2:52
...ale masowe przyj🤬ie z glowki bylo najlepsze...he he he
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie