Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-12-26, 10:44 2
Ale która Korea??
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 10:47 3
Rozmiar666 napisał/a:

Ale która Korea??

ta z bieguna północnego
Zgłoś
Harry Pojeb 2011-12-26, 12:19 1
Te cegły k🤬a pewnie ze styropianu.
Zgłoś
decode21 2011-12-26, 13:47 1
Nie ma co się z nich śmiać, nasza armia po reformach Tuska została by zmieciona w pierwszym starciu, niestety! W ostatnich latach zginęło więcej generałów niż w II Wojnie Światowej inna sprawa że teraz mamy więcej generałów niż szeregowych żołnierzy. Za to przodujemy w ilości przyznawanych orderów. Nasz prezydent Komorowski z nudów wymyśla nowe nazwy świecidełek które będzie rozdawał.

podpis użytkownika

patorjk.com/text-color-fader/
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 14:39 1
W razie wybuchu wojny z koreą z bieguna północnego nie bój się kul. Wystrzegaj się głów.
Zgłoś
avalanch 2011-12-26, 16:48
Pamiętajcie oni muszą umierać za kraj
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 16:49 2
[-SS-] napisał/a:

ta z bieguna północnego

Na biegunie północnym nie ma Korei inteligencie. Jak już, to jest Korea północna i Korea południowa...

Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 18:10 39
Kodżak napisał/a:

Na biegunie północnym nie ma Korei inteligencie. Jak już, to jest Korea północna i Korea południowa...

Ale jesteś oczytany jakbyś był troche bardziej rozgarnięty pewnie byś zauważył, że to było napisane z ironią. hehe już tak na siłe się k🤬a chcecie co niektórzy pokazać i te wasze j🤬e żałosne komentarze, że mam ochote tym świątecznym żarciem zesrać Ci się na wycieraczke przed domem
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 20:11 5
[-SS-] napisał/a:

Ale jesteś oczytany jakbyś był troche bardziej rozgarnięty pewnie byś zauważył, że to było napisane z ironią. hehe już tak na siłe się k🤬a chcecie co niektórzy pokazać i te wasze j🤬e żałosne komentarze, że mam ochote tym świątecznym żarciem zesrać Ci się na wycieraczke przed domem

Jebnąłeś głupotę i teraz się wykręcasz.
Żałosne...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 20:48 9
żałosne są Twoje teksty przy każdym filmiku wszędzie tam gdzie się wypowiadasz Jebie gównem ...
dam Ci dobrą rade nie staraj się być zajebistym na siłe bo Ci nie wychodzi. Dobrze wiem że korea dzili się na północną i południową tak jak są dwa bieguny północny i południowy ale Ty musisz wszędzie błysnąć w dodatku p🤬lnołeś się w nicku bo w filmie był Kojak a nie kodżak nie wiem skąd to wziołeś ale też rozp🤬ala hehe c🤬j postawie Ci piwo za c🤬jowy nick jak i za debilne komentarze
Zgłoś
soqu1 2011-12-26, 22:14
Kodżak i SS... pokłóćcie się jeszcze trochę
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 22:24
czekam właśnie na odpowiedz ze strony Kodżaka ;];];]
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-26, 22:44 1
soqu1 napisał/a:

Kodżak i SS... pokłóćcie się jeszcze trochę

Nie będziesz mi mówił co mam robić.

[-SS-] napisał/a:

czekam właśnie na odpowiedz ze strony Kodżaka ;];];]

I co taki jesteś z tego dumny?
Zgłoś
mikel1994 2011-12-26, 22:51 6
@Kodżak,

północ po wigilii była już trochę czasu temu... Jako troll nie powinieneś się już odzywać.

podpis użytkownika

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie