👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mogłeś chociaż wstawić to w cudzysłów bo dziwnie to wygląda...
Cytat:
Basika063
To chyba synuś dymał swoja dziewczynę a nie na odwrót?
Skoro studentka to wiadomo starsza z doświadczenia wiem że starsze dziewczyny bardzo lubią dominować nad młodszymi
więc tatuś ma rację
Ps. można tel w sprawie tych korepetycji?
Basika063
To chyba synuś dymał swoja dziewczynę a nie na odwrót?
Skoro studentka to wiadomo starsza z doświadczenia wiem że starsze dziewczyny bardzo lubią dominować nad młodszymi

Ps. można tel w sprawie tych korepetycji?

Rzadko kiedy można załapać się na korepetycje, które pozostają w pamięci na całe życie... tak więc piwo.
A ja mam taką cichą nadzieję, że teraz nie zaleje nas fala cytatów z tejże stronki...

sveq, na bashopodobne jest zbiorczy, zastanawialem sie czy tego tez nie scalić, ale... 1 chyba taki temat to niech zostanie
sadol.pl/najlepszy-przyjaciel-temat-zbiorczy-bash-vt37710.htm

sadol.pl/najlepszy-przyjaciel-temat-zbiorczy-bash-vt37710.htm

Dzis moj stary dowiedzial sie ze korepetytorka ktora zatrudnil dla mnie byla w rzeczywistosci moja dziewczyna, ponadto placil jej 30zl za godzine gdy tak naprawde dymalismy sie w moim pokoju.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie