Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Korwin i Cejrowski o pedałach
konto usunięte • 2012-11-06, 20:14
Sama prawda w oczy (odbyty) kole ?

Korwin.

Cejrowski.

Kto się z nimi nie zgadza ten...pedał ;]

Tak, jestem homofobem, ale to zawsze lepiej niż homosiem.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-06, 22:13 1
kiedy wilk zaleca się do do drugiego wilka zostaje zagryziony przez reszte watahy... Powiedzmy wprost HOMOSEKSUALIZM jest zboczeniem!
Zgłoś
Pleso93 2012-11-06, 22:13 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:15
@MaestroRCS - wystarczy leczyć (jak każdą inną chorobę) - nikt tu o odstrzeliwaniu nie mówi

a co do filmiku drugiego - myślałem, że zieloni nie mogą się już bardziej pogrążać (ich śmieszne teorie typu stop CO2), ale jak teraz ich przedstawiciel jest jeszcze ekspertem od pedałów, to wiem że się myliłem
Zgłoś
Pleso93 2012-11-06, 22:15 1
MaestroRCS napisał/a:

No, moje homofoby,
Każdego pedała trzeba "leczyć" lub odtrzelić, nie? Bo to [...] bezwartościowe gówno, ktore nie ma prawa zyć

Lepiej bym tego nie ujął
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:15 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:16 3
Wrzuciliście ten temat żeby odwrócić uwagę od bełkotu w temacie o kobiecych czasopismach czy co? Stare przecież to.

Z Cejrowskim jest inny problem moim zdaniem. Musimy sobie bowiem zadać pytanie na ile On sam myśli a potem ewentualnie szuka potwierdzenia dookoła, a na ile On na siłę szuka potwierdzenia w dogmatach które nawet nie są jego.

W demonstracjach Gejów nie każdego chodzi o to, że chce promować homoseksualizm. Normalni homoseksualiści po prostu czują się prześladowani a parady robią żeby temu zapobiec, bo ich zdaniem homoseksualizm jest genetycznie uwarunkowany- więc Oni nie promują( bo ich zdaniem wypromować się nie da), oni jedynie walczą o akceptacje.

Księżom nie zależy na akceptacji homoseksualistów bo homoseksualni księża są chronieni przez Kościelny system.

Tak więc ok, mam dystans do parad homo, ale Cejrowski jak i inni Katole mają w dupie merytoryczną dyskusję- jest dogmat i atakują podszywając się pod dyskusję.

I to mi się nie podoba.
Zgłoś
meier 2012-11-06, 22:18 1
Zgłoś
MaestroRCS 2012-11-06, 22:18
Zgłoś
Pleso93 2012-11-06, 22:19 3
Kawagawa napisał/a:

Normalni homoseksualiści

Zbiór pusty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:19 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:21
Zgłoś
MaestroRCS 2012-11-06, 22:21
Pleso93 napisał/a:

A ja lubię męskie ptaszki, i nic wam do tego!

Też potrafię manipulowac cytatami i wyrwanymi z kontekstu fragmentami
Zgłoś
Pleso93 2012-11-06, 22:24
MaestroRCS napisał/a:

Też potrafię manipulowac cytatami i wyrwanymi z kontekstu fragmentami

Tylko, że ja nie dodałem niczego od siebie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:25
@MaestroRCS
Gdyby Freddie Mercury nie był pedałem to by hiva nie dostał od walenia w dupę i żyłby do tej pory.
A tak RIP niestety.
Zgłoś
INOGIEKSA 2012-11-06, 22:26
powalił mnie jeden komentarz pod filmikiem z kanału prowadzonych przez gimbusów, które gówno wiedzą, a i tak piepszą o tym w internecie - "to homofoby są chory, a nie geje" ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem