Sama prawda w oczy (odbyty) kole ?
Korwin.
Cejrowski.
Kto się z nimi nie zgadza ten...pedał ;]
Tak, jestem homofobem, ale to zawsze lepiej niż homosiem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaestroRCS napisał/a:
Mniejsza z tym, czy ma racje czy nie- to kwestia poglądów. Chodzi o samo przeszkadzanie w wypowiedzeniu sie i niesprezycyzowaną odpowiedź na argumenty oponenta.
"przeszkadzanie w wypowiadaniu się"
Nie rozśmieszaj mnie. Ten pedał nie miał niczego do powiedzenia. Na siłę próbował nam wcisnąć jeszcze ciepłe gówno. Z nimi nie ma sensu wdawać się w jakąkolwiek debatę. Jeśli organizm jest chory to sięga po leki. Nie ma czasu na rozmowy.
No cóż, mimo poglądów, jednak każdy powinien móc się wypowiedzieć, mimo wszystko. na tym polega dyskusja...
konto usunięte
2012-11-06, 22:34
Jestem prawie pewien, że takie ciągłe ujadanie na gejów ma jakiś związek z niepewnością swojej własnej preferencji. Znam takiego typa co ma zwyczaj wyzywania od pedałów. Ma jeszcze inny zwyczaj: potrafi złapać za dupę faceta kiedy ten szcza. xD
Koniec Świata napisał/a:
Jestem prawie pewien, że takie ciągłe ujadanie na gejów ma jakiś związek z niepewnością swojej własnej preferencji. Znam takiego typa co ma zwyczaj wyzywania od pedałów. Ma jeszcze inny zwyczaj: potrafi złapać za dupę faceta kiedy ten szcza. xD
Może to też zrobić w celu stworzenia nieprzyjemnej atmosfery, wręcz bolesnej dla osoby normalnej, przez co przypomina, że pedalstwo to nic dobrego i skłania do negacji. Taka forma krytyki.
Wątpię, żeby homofob łapał za dupę przypadkowego samca...
Po pierwsze - poznałem kilku prawdziwych gejów i są spoko. Pogadasz przy piwie o autach, sporcie i nawet o dupach, bo są geje wiedzą która kobieta jest ładna, a która nie. Co ciekawe - pewnie siedzicie nie raz na stronie fuskator.com i ruszacie skórą co? No cóż... Nie chcę Wam psuć humoru, ale większość tych fotek jest robiona przez gejów...
Druga sprawa - nie wiem jak Ty, ale ja nigdy homofobem nie byłem. Co więcej nazywanie niechęci do gejów fobią jest żałosne i wykreowane przez populistycznie nastawionych pedałków, którzy chcą udawać uciemiężonych, gdy dostaną po ryju za lansowanie się z chłopakiem na mieście.
Ja nie jestem homofobem, po prostu pedały (bo nie geje) drażnią mój zmysł estetyki.
Piwo dla każdego kto się sprzeciwia bandzie pederastów
konto usunięte
2012-11-06, 22:46
Korwin dorwie się do władzy, jak się przyzna, że jest gejem
konto usunięte
2012-11-06, 22:55
konto usunięte
2012-11-06, 22:56
ja tam już dawno wymyśliłem sposób na takie osoby, pedały na jedną wyspę, lezby na drugą, 100 lat i po sprawie
a co do homosiów, to jeżeli sobie taki żyje i się nie obnosi, nie promuje to mi nie przeszkadza.
konto usunięte
2012-11-06, 23:01
Mają kurna racje - precz z dziadostwem i sodomią!!!
konto usunięte
2012-11-06, 23:02