Główna Poczekalnia (10) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Korwin i Cejrowski o pedałach
konto usunięte • 2012-11-06, 20:14
Sama prawda w oczy (odbyty) kole ?

Korwin.

Cejrowski.

Kto się z nimi nie zgadza ten...pedał ;]

Tak, jestem homofobem, ale to zawsze lepiej niż homosiem.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pleso93 2012-11-06, 22:29
MaestroRCS napisał/a:

Mniejsza z tym, czy ma racje czy nie- to kwestia poglądów. Chodzi o samo przeszkadzanie w wypowiedzeniu sie i niesprezycyzowaną odpowiedź na argumenty oponenta.

"przeszkadzanie w wypowiadaniu się"

Nie rozśmieszaj mnie. Ten pedał nie miał niczego do powiedzenia. Na siłę próbował nam wcisnąć jeszcze ciepłe gówno. Z nimi nie ma sensu wdawać się w jakąkolwiek debatę. Jeśli organizm jest chory to sięga po leki. Nie ma czasu na rozmowy.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-11-06, 22:30
No cóż, mimo poglądów, jednak każdy powinien móc się wypowiedzieć, mimo wszystko. na tym polega dyskusja...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:34
Jestem prawie pewien, że takie ciągłe ujadanie na gejów ma jakiś związek z niepewnością swojej własnej preferencji. Znam takiego typa co ma zwyczaj wyzywania od pedałów. Ma jeszcze inny zwyczaj: potrafi złapać za dupę faceta kiedy ten szcza. xD
Zgłoś
Pleso93 2012-11-06, 22:39
Koniec Świata napisał/a:

Jestem prawie pewien, że takie ciągłe ujadanie na gejów ma jakiś związek z niepewnością swojej własnej preferencji. Znam takiego typa co ma zwyczaj wyzywania od pedałów. Ma jeszcze inny zwyczaj: potrafi złapać za dupę faceta kiedy ten szcza. xD

Może to też zrobić w celu stworzenia nieprzyjemnej atmosfery, wręcz bolesnej dla osoby normalnej, przez co przypomina, że pedalstwo to nic dobrego i skłania do negacji. Taka forma krytyki.
Wątpię, żeby homofob łapał za dupę przypadkowego samca...
Zgłoś
Ramsey007 2012-11-06, 22:40 3
Po pierwsze - poznałem kilku prawdziwych gejów i są spoko. Pogadasz przy piwie o autach, sporcie i nawet o dupach, bo są geje wiedzą która kobieta jest ładna, a która nie. Co ciekawe - pewnie siedzicie nie raz na stronie fuskator.com i ruszacie skórą co? No cóż... Nie chcę Wam psuć humoru, ale większość tych fotek jest robiona przez gejów...

Druga sprawa - nie wiem jak Ty, ale ja nigdy homofobem nie byłem. Co więcej nazywanie niechęci do gejów fobią jest żałosne i wykreowane przez populistycznie nastawionych pedałków, którzy chcą udawać uciemiężonych, gdy dostaną po ryju za lansowanie się z chłopakiem na mieście.

Ja nie jestem homofobem, po prostu pedały (bo nie geje) drażnią mój zmysł estetyki.
Zgłoś
Anomen 2012-11-06, 22:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maxs90 2012-11-06, 22:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wiernosc 2012-11-06, 22:43 1
Piwo dla każdego kto się sprzeciwia bandzie pederastów
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:46
Korwin dorwie się do władzy, jak się przyzna, że jest gejem
Zgłoś
Ranger 2012-11-06, 22:54 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:55
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 22:56
ja tam już dawno wymyśliłem sposób na takie osoby, pedały na jedną wyspę, lezby na drugą, 100 lat i po sprawie

a co do homosiów, to jeżeli sobie taki żyje i się nie obnosi, nie promuje to mi nie przeszkadza.
Zgłoś
Black Snake 2012-11-06, 22:57
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 23:01
Mają kurna racje - precz z dziadostwem i sodomią!!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 23:02
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem