Sama prawda w oczy (odbyty) kole ?
Korwin.
Cejrowski.
Kto się z nimi nie zgadza ten...pedał ;]
Tak, jestem homofobem, ale to zawsze lepiej niż homosiem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobało mi się jak prowadząca uśmiechnęła się, gdy Cejrowski go niszczył

I zgadzam się z nim w 100%
kares napisał/a:
Janusz (tfu) Korwin-Mikke.
Autorowi gratuluje autorytetów
GAY detected!
ja dziwie sie okrutnie ze uzyszkodnik o nicku @Pedalinek nie ma nic do dodania:>
Cejrowski na prezydenta!!! a to drugie coś nadaję się żeby przykręcić do roweru.
konto usunięte
2012-11-07, 1:05
konto usunięte
2012-11-07, 1:06
Dla mnie Korwin to wysuszone truchło o makiawelistycznych poglądach. Ten człowiek i jego partyjne twory to folklor polityczny. Cejrowski to sierota po komunie, hipokryta i nawiedzony chrystofaszysta. Już wolę Urbana, chociaż to stary komuch, ale się nie wybiela i jest o niebo bardziej inteligentny niż te dwa prawicowe wybryki natury.
nom bez kitu nie ma to jak porównywać obrzydzenie pedalstwem szerzącym sie wokół do holokaustu... czego to pedał nie wymyśli aby tylko zapchać sobie kakao
konto usunięte
2012-11-07, 1:20
Raz w dupe to nie pedał.
konto usunięte
2012-11-07, 1:45
konto usunięte
2012-11-07, 1:58
Może gdyby korwin miał inne opakowanie i troche inaczej dobierał słowa to by coś z tego było
konto usunięte
2012-11-07, 2:20
konto usunięte
2012-11-07, 2:47
Nie trawię Korwina... Cejrowski ma spoko programy przyrodnicze...
Dziwny te kolo co gada z Cejrowskim...
Powiem otwarcie. Jestem Gejem - nie chodzę, nie dupczę, nie zabijam - chcę normalnie żyć... A jeżeli chodzi o byt na tym świecie mam taki sam - bo jestem człowiekiem.
Ludzie Hetero, Bi czy Homo mają własną wole.
Hetero standard życia - pełna rodzina i poważanie.
Bi - ukrywają swoją prawdziwą naturę pod płaszczem kłamstwa.
Homo - niech żyją. Lecz niech nie mają dzieci, niech ich nie adoptuję - jednak dziecko powinno mieć obraz standardowej rodziny.
Wiedzcie jedno, idąc przez ulicę nie macie pojęcia ilu jest tak naprawdę gejów, ile lesbijek. Dobrze się maskują. Więc żyją swobodnie. Ja mówię otwarcie, lecz nie manifestuję tego publicznie....
konto usunięte
2012-11-07, 3:29
Cejrowski mistrzowsko w tej wypowiedzi.
konto usunięte
2012-11-07, 3:32