Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Korwin i Cejrowski o pedałach
konto usunięte • 2012-11-06, 20:14
Sama prawda w oczy (odbyty) kole ?

Korwin.

Cejrowski.

Kto się z nimi nie zgadza ten...pedał ;]

Tak, jestem homofobem, ale to zawsze lepiej niż homosiem.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pit@ 2012-11-07, 6:39
Obserwacyjnie i statystycznie wychodzi mi że największymi krzykaczami przeciwko LGBT są ukryci, wypierający się swoich reakcji, nie dopuszczający do myśli że mogą mieć problem z określeniem swej orientacji. Proste.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-11-07, 8:52
Ranger napisał/a:

(...)
Szkoda, że nie zauważyłeś, że przywołanie w tej dyskusji Freddie'go Mercury'ego jest strzałem w stopę. Uważam tą postać za przereklamowaną, szczególnie że jego talent zaczął mieć znaczenie dopiero wtedy kiedy umarł(czyli ta sama historia co z Cobainem czy Jacksonem). Poza tym gość umarł na AIDS, którym zaraził się poprzez liczne pedalskie r🤬anie.

Nie do konca się zgodzę- jeszcze za życia był uwielbianym artystą, co widać zresztą po koncertach i tym, jak wiele osób się na nich w bawiło. Ale napisałeż "uważam", więc jest to Twoja własna opinia, z którą zgadzać się nie muszę.

No i owszem, zaraził się poprzez pedalskie r🤬anie, temu zaprzeczyć się nie da. Równie dobrze jak temu, że z takim samym powodzeniem można zarazic się AIDS poprzez r🤬anie przypadkowej laski w klubie.
Zgłoś
david0410 2012-11-07, 9:24
Jak nienawidzę Cejrowskiego po jego kilku popisówkach między innymi na uczelni w Białymstoku tak tutaj butelkę bym mu postawił.
Zgłoś
BadAttitude 2012-11-07, 10:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-11-07, 10:15 1
Kude no, ta Elizka to całkiem, całkiem ponętna babka...
....r🤬able bez dwóch zdań.

Całego tego politycznego bełkotu w komentarzach normalnie aż się nie chce i nie da czytać.
Zgłoś
BadAttitude 2012-11-07, 10:19
e tam panie polityka - nie każdy pedał to polityk. Chociaż prawie każdy polityk to pedał XD
Zgłoś
donn 2012-11-07, 10:35
i tak nikt nie dojdzie do mojego kometa, ale tak mnie te pedały zdenerwowały że właśnie skończyłem piwo przeznaczone na wieczór.. :|

btw. dziś ze szpitala wychodzą moje damy żona i córeczka Natalia, urodzona w niedziele

no i oczywiście piwo za walkę z tfu gejami!
Zgłoś
Whiltierna 2012-11-07, 10:49 1
donn napisał/a:

btw. dziś ze szpitala wychodzą moje damy żona i córeczka Natalia, urodzona w niedziele

A kogo to obchodzi?
Zgłoś
sparx 2012-11-07, 11:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Amplifa 2012-11-07, 11:46 2
Zgłoś
slawo328 2012-11-07, 12:35 1
poki wiekszosc ludzi w Polsce nie nauczy sie tolerancji, to nadal beda nas dymac i bedziemy tkwic w czarnej dupie!
Nie obchodzi mnie czyjes zycie, kazdy ma prawo wyboru! A cejrowski to idiota - mam prawo miec takie zdanie!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 13:31
Zgłoś
spazm 2012-11-07, 13:31 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 14:58
Każdy w pewnym stopniu jest jebnięty, ale od każdego można usłyszeć coś ciekawego. Zwolennikiem korwina nie jestem, pare ciekawych rzeczy powiedział. Jak to mawiał pewien przychlast (nauczyciel) w technikum: "Jak sobie chcą srać na klatę to niech srają, we własnych domach, nie pokazują na ulicy." - jedyna jego złota myśl, która była trafna.
Jednak ryba gnije od głowy i skoro w rządzie może się pojawić coś o niezidentyfikowanej płci, to można i promować z tego ramienia niezidentyfikowaną orientację. Mam nadzieję, że normalni (czyt. homofobi) nie pozwolimy na takie coś.
Zgłoś
Pleso93 2012-11-07, 15:02
Faoiltiarna napisał/a:

A kogo to obchodzi?

To, że na ciebie nikt nie czeka nie daje ci prawa do szczekania.

Ssssuko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem