👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I palikot tańczący z gordzkim jako zboczenie tego świata, coś pięknego

Chętnie bym obejrzał nie tylko czołówkę, ale i jakiś odcinek z Korwinem i jego partnerami

Websterthe1 napisał/a:
To plakat promocyjny jakiegoś cyrku?
To jest plakat ?
Za Korwina zawsze piwo
Ludzie mówią że to świr, ale mówi te same (mądre) rzeczy od 20 lat. Nawet jeśliby miał być kolejną świnią u koryta, to jeszcze u niego nie był, więc dam mu szansę D: I tak gdy dostanie się do Sejmu pokaże, że nie jest dwulicową świnią jak Donek, Kaczor, Palikociarnia i reszta tej lewackiej hołoty.

dionizodoros napisał/a:
Zdajesz sobie sprawę, że tenże obrazek ma za zadanie wykpić, jak mniemam, twoich idoli politycznych? Zwróć uwagę na podpis zaczynający się u szczytu lewego górnego rogu.
Moich idoli politycznych ? Wolne żarty. Lubię się z nich pośmiać, dlatego za Korwina zawsze piwko.

JankoMuzykantV napisał/a:
Moich idoli politycznych ? Wolne żarty. Lubię się z nich pośmiać, dlatego za Korwina zawsze piwko.Czy, gdy idę do cyrku to klaun jest moim idolem ? Nie sądzę. ;]
Edytowałem już w międzyczasie mojego posta. To było zapytanie, nie przytyk

Haren napisał/a:
Za Korwina zawsze piwo
Ludzie mówią że to świr, ale mówi te same (mądre) rzeczy od 20 lat. Nawet jeśliby miał być kolejną świnią u koryta, to jeszcze u niego nie był, więc dam mu szansę D: I tak gdy dostanie się do Sejmu pokaże, że nie jest dwulicową świnią jak Donek, Kaczor, Palikociarnia i reszta tej lewackiej hołoty.
Był - w pierwszej kadencji sejmu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie