Ci z Korwin mogą kupić fajki i piwo na legalu
podpis użytkownika
miej wyj🤬e a będzie Ci dane
Trochę bez sensu bo szkolna wycieczka tak samo jak i Korwin mogą wejść do sejmu.Co on ma k🤬a zakaz sądowy?

A czym się różni człowiek inteligentny od polskiego głupka ? Polski głupek głosuje od 30 lat na tych samych złodziei. Dobre co ?
niby dowcip, nawet całkiem smieszny a poszarga nerwy tysiącom sadoli

@większość up:
Nie zesrajcie się. Głosuję na Korwina od kiedy mam prawa wyborcze, ale dowcip mi się podoba. Aż udostępnię, niech się pośmieje moja kuzynka, która głosowała na Razem.
Nie zesrajcie się. Głosuję na Korwina od kiedy mam prawa wyborcze, ale dowcip mi się podoba. Aż udostępnię, niech się pośmieje moja kuzynka, która głosowała na Razem.
Gratulacje dla kuzynki miejmy nadzieje że podeślesz z nią jakiś materiał na Harda

podpis użytkownika
:] Ja to ja to jasne jak 2 razy 2
Lipton92 napisał/a:
@większość up:
Nie zesrajcie się. Głosuję na Korwina od kiedy mam prawa wyborcze,
o ho ho, to już tyle latek, taki duzy, już mężczyzna! : )
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Korwin nie wygrał z takiej przyczyny, że nie miał żadnych szans.
Lipton92 napisał/a:
... moja kuzynka, która głosowała na Razem.
Strzel dla kuzynki z kopa w ryj ode mnie.
PatrolZG napisał/a:
A czym się różni człowiek inteligentny od polskiego głupka ? Polski głupek głosuje od 30 lat na tych samych złodziei. Dobre co ?
No głupek, bo powinien zagłosować na nowych złodziei.
Górnik_Roku napisał/a:
Wejdzie za 4 lata.
Jeśli dożyje.
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.

Mam lepszy:
Co ma wspólnego krul i jaja?
Oboje biorą udział - ale nie wchodzą.
Co ma wspólnego krul i jaja?
Oboje biorą udział - ale nie wchodzą.

Ja też głosowałem na Razem, po 25 latach rządów prawicy trudno, żeby rozsądny człowiek wybrał ją ponownie, a tak jak zaznaczyli przedmówcy, głosowanie na tych samych ludzi co od lat w rubryce "zawód" wpisują "parlamentarzysta" zwyczajnie mija się z celem.
A kuce z syndromem sztokholmskim chcące kolejnych przywilejów dla korporacji i banków dupa cicho.
A kuce z syndromem sztokholmskim chcące kolejnych przywilejów dla korporacji i banków dupa cicho.