Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mieszko234 2014-06-14, 15:17 13
Zajebisty moment , piwko się należy
Zgłoś
dsk4rav 2014-06-14, 15:48 2
Cóż to za film ?

podpis użytkownika

"...Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu a następnie pokona doświadczeniem..."
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 15:54 91
KudłatyJDM napisał/a:

Cóż to za film ?

no co Ty? nie poznajesz? Król Lew
Zgłoś
TheByQ 2014-06-14, 15:54
Gra o tron
Zgłoś
floojd 2014-06-14, 16:39 13
To nie jest forum zj🤬ych seriali. Rozumiem raz czy dwa coś wrzucić. Ale żeby nap🤬lać tymi fragmentami jak z pepeszy ? Opanujcie się do k🤬y nędzy!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 17:19 14
1. Jon, a nie John
2. Był to Edd Cierpiętnik
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 17:23 3
SirWilly napisał/a:

1. Jon, a nie John
2. Był to Edd Cierpiętnik

1. Jeden c🤬j... W sumie mogłem nawet napisać Dżon... k🤬a...
2. Ale k🤬a pomysł "Dżona"...
Zgłoś
saves 2014-06-14, 18:15 3
To już wiem dlaczego mur nie odpłynął. Był zakotwiczony.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 20:37 1
K🤬a! Więcej nie zagram w Call of Duty! Oo
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 20:51 22
floojd napisał/a:

To nie jest forum zj🤬ych seriali. Rozumiem raz czy dwa coś wrzucić. Ale żeby nap🤬lać tymi fragmentami jak z pepeszy ? Opanujcie się do k🤬y nędzy!

A co wolisz konie w basenie, nudne ''komplikacje'' stłuczek i kwejkowskie gówno? C🤬j z tym, że sceny z GoT często się tu znajdują, ale są wystarczająco dobre żeby się tu znaleźć. Poza tym masz 0 tematów więc japa i wrzuć coś sadolowego.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 21:29 1
No tak tylko zauważ że jak kogoś to interesuje to ogląda ten serial i te sceny zna więc nie ma powodu żeby je wp🤬lać na każdy możliwy portal gdzie można je wp🤬lić bo fani lubią do tego fapać chyba po 20 razy.
Zgłoś
mietnet 2014-06-14, 21:30
zawsze znajdzie sie jakas wsza ktora bawi sie w detektywa i sprawdza ile tematow maja poszczegolni komentujacy, zalosne...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 22:51 7
ASAKKU napisał/a:

2. Ale k🤬a pomysł "Dżona"...

Pomysłem Jona było jedynie wydanie rozkazu użycia 'kosy' która zdobi mur już od dawna tak jak wiele innych sposobów obrony. Jedyna osoba która wpadła i wykonała coś podobnego to Tyrion i jego jebitny łańcuch w królewskiej przystani. Pisze tylko taką ciekawostkę a nie żeby cie poprawiać jakby co

Cały odcinek był naprawdę świetny i o ile musieli zmienić sporo rzeczy żeby pasowało pod format TV to dobrze się to im udało. Jedynie razi mnie ubicie Grenna i Pypa którzy w książkach żyją, okazuje się że prócz grubasa Samowi nikt znajomy nie zostanie - tutaj widać oczywiste eliminowanie kolejnych ryjów przychodzących po wypłaty
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 23:01
lordtorus napisał/a:

Pomysłem Jona było jedynie wydanie rozkazu użycia 'kosy' która zdobi mur już od dawna tak jak wiele innych sposobów obrony. Jedyna osoba która wpadła i wykonała coś podobnego to Tyrion i jego jebitny łańcuch w królewskiej przystani. Pisze tylko taką ciekawostkę a nie żeby cie poprawiać jakby co

Cały odcinek był naprawdę świetny i o ile musieli zmienić sporo rzeczy żeby pasowało pod format TV to dobrze się to im udało. Jedynie razi mnie ubicie Grenna i Pypa którzy w książkach żyją, okazuje się że prócz grubasa Samowi nikt znajomy nie zostanie - tutaj widać oczywiste eliminowanie kolejnych ryjów przychodzących po wypłaty

Bardzo ci współczuję, że jeszcze nie r🤬ałeś, ale daj już spokój no....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie