Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
androgenius 2011-08-29, 17:37 204
"zagraj coś poważniejszego"

Kościelne c🤬je zawsze chcą kogoś zdołować,idziesz tam smutny a wychodzisz przyj🤬y jak jezus do patyków. Nie byłem tam już dobre 20 lat ale chyba nic się zmieniło. Jak zaczną zamiast tego zj🤬ego, białego ciasta z mąki wielkości piątaka dawać to mszalne co je sami chlają ,grać normalnego rocka i mówić z sensem to pierwszy polecę im świece rozpalać przed seansem.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Pener 2011-08-29, 17:42 124
Zgłoś
Dymekx 2011-08-29, 17:50 3
Ostatnio u mnie w katedrze gra się patriotyczne pieśni ale cos takiego by się również przydało
Zgłoś
Fakerę 2011-08-29, 18:19 28
Gdybym przechodził obok kościoła i usłyszał coś podobnego, kto wie, może skusiłbym się tam wejść

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
t................y 2011-08-29, 19:07 14
Ta w różowym jest już jego.
Zgłoś
Cruciator 2011-08-29, 19:12
Nosz klecha jeb... młodemu artyście się wykazać nie pozwolił. A ptfu!
Zgłoś
T................r 2011-08-29, 19:46
penerek napisał/a:

K🤬a Palikot!
Zgłoś
Rafal1757 2011-08-29, 19:57 1
jakby zagrał coś Słonia, np Demonologię ;p
Zgłoś
mcmt 2011-08-29, 20:16
Przypomina mi się kiedy w poznańskiej katedrze zagrałem muzykę ze "Świata w/g Bundych"

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
Hpplttlbzr 2011-08-29, 20:19
O, a co wygrywa ten pan w okularkach z komentarza penerka, wie ktoś może?
Zgłoś
TTszpan 2011-08-29, 20:29 25
jak czytam komentarze zatwardziałych antykatolików to aż śmiać mi się chce jakie to są prze c🤬je. napinają się aż żyłka im na czole pęka aby pokazać jaki to kościół katolicki jest bee i kto nim kieruje. bądź kozak jeden z drugim i zacznij jeździć po islamistach - to będą Cię szukać jeżeli zbezcześcisz ich Koran. Nawet jeżeli zbawicielem był by czajnik bez przewodowy a nazywał by się Jezus a wiarę w niego wyznawano w kościołach katolickich to i tak napinacze jeździli by po nic bo to Chrześcijanin.
genialnie zagrane.
Zgłoś
El Dao 2011-08-29, 20:37
Prze zajebiste ;D
Zgłoś
s................e 2011-08-29, 20:41 25
TTszpan:
Póki co to Ty się tutaj napinasz najbardziej. I co chcesz właściwie udowodnić w sowim komentarzu? Że islamiści mają jeszcze bardziej wyprany mózg niż większość chrześcijan? czy co?
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-08-29, 20:54 1
hehehe coś ciekawego a nie ......... zresztą dam sobie spokój nie bd pisał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie