Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
Fragment programu państwowej irlandzkiej TV pt. "Savage Eye". Generalnie w programie jedzie się na wszystko, na Anglików, którzy okupowali długo wyspę, na kościół katolicki itd.

Co najlepsze Irlandczycy potrafią się z siebie śmiać. Mają dystans.

We fragmencie coś o kościele, który nie ma takiej władzy, jak w Polsce. Tam molestowanie zamiecione pod dywan, wyszło na jaw. Ale do rzeczy, co się stanie, gdy kościół katolicki stanie się nielegalny w Irlandii?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 23:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 23:11
Długość postów porównywalna do wielkości słonia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 23:14 4
slonx daj se spokój, te 17-letnie (realnie i/lub umysłowo) debile nie ogarniają, po prostu jadą po KK bo to w modzie. a za parę lat grzecznie pomaszerują do kościoła po ślub, za kolejny parę lat ochrzczą dzieciaka, a jak będą srać pod siebie oczekując na śmierć to będą się tak żarliwie i szczerze i głęboko modlić, że mało który ksiądz z prawdziwego powołania tak by umiał
szczekajcie psy, karawana idzie dalej
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 23:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Everizon 2012-03-05, 23:33
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 23:41
nie, nie jest arabskie, miszczu wszechwiedzy
ale spoko, onanizuj się swoją pseudoelokwencją i buntem, bardzo wielu przez to przechodzi, takie życie

tak btw akt apostacji już wykonałeś? no to co z Ciebie za wojownik o wolność, jak nie masz na koncie apostazji? piz.... a nie wojownik hehehe
Zgłoś
Everizon 2012-03-05, 23:45
APOSTAZJA buraku APOSTAZJA !! nawet z googlem przed ryjem nie umiesz napisać i nie mów mi że literówka. Tak jest z całą waszą wiedzą religijną. Ateiści wiedzą więcej o waszej religii niż własnie główni zainteresowani.
Nawet nie wiesz czy wogóle należałem do tej waszej szopki... ale zakładasz że tak. Pewnie wiesz lepiej ode mnie...
A przysłowie jest tak samo polskie jak święta zielone świątki czy wielkanoc - katolickie. Również nie sądzę byś bez douczenia zrozumiał..
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 23:53
no literówk, o borze cieszysz się? ciesz, tego Ci nikt nie zabroni
wypunktowałeś mnie, miszczu, jestem pojechany
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 23:54
Zgłoś
Everizon 2012-03-05, 23:55
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 0:06
"Punktowanie literówek - oto miara prawdziwego bojownika o sercu z żelazobetonu i lędźwiach potrafiących zaspokoić 1000 niewiast" - niegodny fajtłapa i wredny katol (btw - a skąd wiesz jakiego wyznania i czy wyznania w ogóle jestem? może po prostu bawi mnie rozjuszanie takich internetowych wojowników?)
spadaj leszczu, idź zbij niemca, ulży Ci
Zgłoś
BongMan 2012-03-06, 0:08
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 0:24
Zgłoś
Massdeath 2012-03-06, 2:11 1
A wytępcie sobie katolicyzm i katolików, tylko zacznijcie uczyć się koranu bo muzułmanie tacy pobłażliwi nie będą w stosunku do pseudo i zwykłych ateistów Powiesz że Boga nie ma czy srasz na wiarę ? Utną ci łeb, rodzinę wymordują spalą dom i kota na kebab przerobią. Wolę jednak bądź co bądź niegroźnego katolika niż fanatyka muzułmańskiego (gdzie 70% z nich taka właśnie jest) z bombą pod moimi drzwiami.
Zgłoś
vass 2012-03-06, 2:53
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem