Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-14, 22:41 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
blendziooh 2013-03-14, 22:54 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-14, 22:56 1
ale cham i prostak z tego redaktora jego sekta nie znosi konkurencji
Zgłoś
siwybis 2013-03-14, 23:03 3
Żeby było śmiesznie, facet z tego kościoła spaghetti całkiem mądrze mówi. Człowiek bez wypranego katolicyzmem mózgu, myślę że opowiedział by się jednak za pastafarianinem:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-14, 23:03 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-14, 23:10
Całkiem niezła ta prowadząca jest.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-14, 23:11
niby katololik a kulturalny, dziwne...
Zgłoś
typo 2013-03-14, 23:28 4
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2013-03-14, 23:49 1
Haha, typek po lewej typowy idiota i katol, który myśli, że jego religia jest to najlepszą i najbardziej właściwą dla społeczeństwa, czyli w skrócie: kolejny debil pokroju Cejrowskiego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 0:00 9
Lepszy taki zepsuty katolicyzm, którzy miał wpływ na tworzenie kultury europejskiej i przetrwanie jej tradycji. Niż import większej ciemnoty z Indii, czy Tybetu. Nie mówiąc już o islamistach. Jestem ateistą, ale moją pasją jest historia. I trzeba mieć przynajmniej podstawową jej znajomość by wiedzieć, że to dzięki kościołowi przetrwała wiedza starożytnych uczonych po rozpadzie Rzymu pod naporem barbarzyńców. To dzięki kościołowi kultura "podbitego" imperium asymilowała kulturowo barbarzyńców pod szyldem łaciny i miała wpływ na tworzenie języków narodowych w tym polskiego. To dzięki kościołowi Europa miała wspólną wyższą ideologię, dzięki czemu potrafiła się przeciwstawić Imperium Arabskiemu. To dzięki kościołowi święta które obchodzimy, czy to jako wierzący czy to tradycyjnie jako ateiści nawet są tymi samymi dniami w których świętowali nasi pogańscy przodkowie. Bo kościół nie był głupi i tradycje i święta pogan podszył swoimi. I to uniwersalnie dla całej Europy od Celtów, Germanów przez Słowian i innych. Więc wolę katabasa po sąsiedzku co pluje jadem, niż dzikiego koczownika co mi łeb by chciał urżnąć. Tolerancja się skończy, gdy większość w Europie będzie chodzić do meczetów, wtedy wszystkie przywileje gejów i przywilej "nie wierzenia" będą cofnięte pod karą śmierci. Wtedy większość zatęskni na stare lata za facetami w czarnych kieckach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 0:09 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 0:23 1
Zgłoś
korinogaro 2013-03-15, 0:24 1
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2013-03-15, 1:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 1:38
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem