Jako,że nie dziala dodawanie filmów z youtube, daje tutaj linka do wideo
Link do dyskusji
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-14, 16:38
"ja mogę sobie wierzyć w pani broszkę, zresztą bardzo ładną"
Wydało się co robili w trakcie przygotowań do programu
Sposób na zdyskredytowanie członków nowego Kościoła to wykazanie że są ateistami.
konto usunięte
2013-03-14, 21:45
Jak to nie działa dodawanie filmów z youtube ?
Co Ci konkretnie nie działa ?
konto usunięte
2013-03-14, 21:47
FSM zawsze propsy. Arrrr!
Lepsza ta religia niż wiara w kolesia który jest swoim ojcem i swoim synem jednocześnie, i złożył siebie samemu sobie w ofierze, żebyśmy nie cierpieli za to, co "zrobiło" kiedyś dwoje ludzi, a właściwie nie zrobiło. Przechodząc koło kościoła i widząc jak Ci ludzie klękają przed właściwie kawałkiem pieczywa albo powietrzem po prostu chce mi się śmiać. Pomyślcie trochę, a nie idźcie za pedofilami w czarnych szlafrokach.
konto usunięte
2013-03-14, 21:59
Zawsze bawi mnie gdy wyznawcy najbardziej nielogicznej a zarazem idiotycznej religii wszechczasow czyli katolicyzmu dyskredytują jakakolwiek inna religie. Hipokryzja nie zna granic;)
konto usunięte
2013-03-14, 22:28
było mówione w filmie ale to trzeba miec ukończone 18 lat :* wiec jeszcze z 4 cie czekaja :* i bierzmowanie:*
konto usunięte
2013-03-14, 22:32
Nareszcie jakaś prawdziwa wiara która powtstrzyma muzułman
konto usunięte
2013-03-14, 22:40
"świat został stworzony pod wpływem alkoholu, skąd taki pomysł? gdzie jest na to jakiś dowód?"
jak to gdzie? na półce z dowodami, zaraz obok gadającego węża