Wczoraj u Wojewódzkiego, Kosecki powiedział, że zdarzało mu się uprawiać seks przed meczem. Zapomniał dodać, że było to w szatni, pod prysznicem kiedy upuścił mydło.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-30, 16:10
Co to jest Kosecki?
@up takie coś jak Grodzka/i tylko, że gra w piłkę
W końcu jakaś dobra anegdota o tych piłkarzykach. Piwko!
a dla mnie to takie siłowe… weż kotleta z 92 roku i przerób go na kotleta o piłkarzach…
A w trakcie meczu to nie? Przecież każdy ich jebie jak chce.
a DZIWNE bo nie wspomniał ze zdarza mu sie grać w piłke dzięki tatusiowi?
konto usunięte
2013-10-30, 18:36
mateuszmatel napisał/a:
zdarzało mu się uprawiać seks przed meczem.
w trakcie meczu też...
konto usunięte
2013-10-31, 0:41
Ale po co się myć przed meczem?
a DZIWNE bo nie wspomniał ze zdarza mu sie grać w piłke dzięki tatusiowi?
;| Zaczal grac dzieki tatusiowi, zalapal sie do kadry legii dzieki tatusiowi ale obecnie jest poprostu najlepszym polskim skrzydlowym w x-klasie
już nie mają tam kogo zapraszać
A ma dobre statystyki w FIFIE? Dobrze wiedziec, bo moja ostatnia czescia bylo '11.
Sadze tak po obserwacji meczy i choć nie lubię legii to trzeba młodemu oddać to że grać umie. A Kto według ciebie kolego jest najlepszym POLSKIM szkrzydlowym w nszej kochanej lidze? Pawłowski, Małecki? . Czy wyskoczysz mi może z Błądem (Błędem?) czy innym Frankowskim?
Wstawiam jeszcze raz bez emotikonów bo to chyba one były powodem usunięcia poprzedniego posta gdyz mimo dwukrotnego przeczytania liku z uzasadnienia wyrzutki nie znalazłem swojej winy.