👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

typowy stereotypowy amerykanin- nie mysli, nie przewiduje konsekwencji.
patrza\c na ubior, gadke i ogolne lanserstwo stwierdzam, ze nie skalali sie zadna praca (procz krecenia filmikow), a zawod wypracowany to "syn"
patrza\c na ubior, gadke i ogolne lanserstwo stwierdzam, ze nie skalali sie zadna praca (procz krecenia filmikow), a zawod wypracowany to "syn"
kikutnik666 napisał/a:
typowy stereotypowy amerykanin- nie mysli, nie przewiduje konsekwencji.
Amerykanin, o kuuuurwa

No farmie robili fajne akcje. Sranie do skrzynki pocztowej, wojenka w domu, sos tabasco w odbycie, długo by wymieniać.

Ciekawe, myślałem że taka kosiarka to potrafi solidnie przeciąć skórę i mięcho, a tu tylko zadrapania.

Bo potrafi. A tu sznureczek mięciutki zamiast żyłki tnącej jest i tyle.
No i nie kosiarka ino podkaszarka lub kosa spalinowa.
No i nie kosiarka ino podkaszarka lub kosa spalinowa.

Słabsza koska:) Mając do dyspozycji stihla fs450tke bawiłem się w testy na truchłach. wyniki:
- kot , świeży, dorosły. przy dużych obrotach damage słaby, goli futro, lekko rani skórę nad tkankami kostnymi, uszy urywa, niszczy oczy
-gołąb, drugiej świeżości, udana i efektywna próba depilacji, dużo pierza w otoczeniu, skrzydła oderwane, korpus w stanie stałym
-żaba, świeżutka, ochotnik z otoczenia, duże uszkodzenia ciała, korpus rozczłonowany, mocno uszkodzony
-ślimak, świeży, ochotnik, typowa sałatka i darmowa kuchnia francuska
- kot , świeży, dorosły. przy dużych obrotach damage słaby, goli futro, lekko rani skórę nad tkankami kostnymi, uszy urywa, niszczy oczy
-gołąb, drugiej świeżości, udana i efektywna próba depilacji, dużo pierza w otoczeniu, skrzydła oderwane, korpus w stanie stałym
-żaba, świeżutka, ochotnik z otoczenia, duże uszkodzenia ciała, korpus rozczłonowany, mocno uszkodzony
-ślimak, świeży, ochotnik, typowa sałatka i darmowa kuchnia francuska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie