My jesteśmy raczej przyzwyczajeni do panów w pomarańczowych kamizelkach z wykaszarkami i kosiarkami. Polecam zobaczyć całość bo na początku zwykła kosiarka a później inna z większymi bajerami. Dobry sprzęcik
Zaskoczy Was jak ta maszynka obkasza słupki
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-06, 20:59
@ Up nie spinaj się... jak się nie podoba to nie oglądaj ;]
sauerps,
naprawdę nigdy nie widziałeś pojazdu koszącego pobocze i przydrożne rowy?
Ja pitole gdzieś Ty się uchował, że takiej maszyny nie widziałeś.Rodzice trzymają Cię w izolatce czy jak .
widze ktos sie zdenerwowal ze nikt sie nie podnieca jego zajebistym filmikiem ;d
konto usunięte
2013-01-06, 23:04
Wow. U nas w Polsce mają lepszy sprzęt
konto usunięte
2013-01-07, 8:55
Widział♣em jak taka maszyna goli zarost łonowy i nawet fujary nie obcina, więc nie wrzuciłem filmu na sadola.
RdK
2013-01-07, 15:51
To ja od 10lat żyje w betonowym schronie 30m pod ziemią i jem tylko tynk ze ścian i nieobrane jeże z sufitu a o tym słyszałem
konto usunięte
2013-01-07, 21:06
w Holandii dwa razy do roku wykaszaja rowy i brzegi kanalow tylko ze to ramie jest zainstalowane do ciagnikow rolniczych za cene ktorych mozna by sobie calkiem przyzwoite autko o duzej mocy kupic, z malym [rzebiegiem i stosunkowo mlode. jestem tutaj juz 5 lat i myslalem ze nic mnie juz w tym kraju nie zdziwi ale to jaki maszyny konstruuja to przechodzi ludzkie pojecie....