👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oponka napisał/a:
Poka cycki feministyczny grubasie to się pośmiejemyzatrzymajcie tę karuzelę śmiechu!

TT4 napisał/a:
Poka cycki feministyczny grubasie to się pośmiejemy
![]()
wybacz, że śmiałam wyrazić swoje zdanie na temat jakże suchego dowcipu z kosiarką i twoją narzeczoną w roli głównej. ubolewam wielce, że uraziłam twoje jakże potężne męskie ego i oderwałam ręce od robótek ręcznych. teraz jednak pozwolę sobie oddalić się w celu poszukiwania ciekawszych zajęć niż odpisywanie na twoje dziecinne inwektywy. gotujące się pyry są bardziej pasjonujące.

TT4 napisał/a:
Poka cycki feministyczny grubasie to się pośmiejemy
![]()
Poka ślimoka ty szowinistyczny karyplu to się pośmiejemy.
Oponka napisał/a:
Prosto i w lewo. Tam jest kuchnia. Tak serio to chyba serio jesteś gruba skoro cię to rozjuszyło. Nic nie mam do kobiet. Są ładne i potrzebne Jeżeli są ładne oczywiście. Do widzenia.wybacz, że śmiałam wyrazić swoje zdanie na temat jakże suchego dowcipu z kosiarką i twoją narzeczoną w roli głównej. ubolewam wielce, że uraziłam twoje jakże potężne męskie ego i oderwałam ręce od robótek ręcznych. teraz jednak pozwolę sobie oddalić się w celu poszukiwania ciekawszych zajęć niż odpisywanie na twoje dziecinne inwektywy. gotujące się pyry są bardziej pasjonujące.
Niektórzy to nie potrafią nawet lalki przeznaczonej do r🤬ania wykorzystać tak, jak w instrukcji napisano, a oni za kobiety by się chcieli brać.
PS
Jakby ktoś chciał taką lalkę oddać, może być używana, to ja chętnie przyjmę.
PS
Jakby ktoś chciał taką lalkę oddać, może być używana, to ja chętnie przyjmę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie