kosmici istnieją ale nigdy u nas nie byli chyba, że teoria strun jest prawdziwa.

Ale te dzwoneczki czy tam cymbałki w tle czy c🤬j wie co, to doprowadzają do szaleństwa...
kosmici atakują przez skajpa ahahahahahaah... koniec naszej cywilizacji jest bliski
Ahahaha, ale popuścili w gacie ze strachu
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!

podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!

@lukunku
Żeby cię prosty sznurku wk🤬ić. Wierzysz w te swoje gusła i zabobony i co z tego masz?
Co miesiąc płacisz tej sekcie na zgromadzeniach i co .... Dałeś się omamić i tobą sterują.
Żeby cię prosty sznurku wk🤬ić. Wierzysz w te swoje gusła i zabobony i co z tego masz?
Co miesiąc płacisz tej sekcie na zgromadzeniach i co .... Dałeś się omamić i tobą sterują.
"Kosmici na kamerach przemysłowych"
Tylko powiedzcie mi czemu ktoś miałby chodzić po cmentarzu z kamerą przemysłową?
Wyzywam WAS! Dawac link z ufo nagrane kamera HD... niemozliwe;]
Tylko powiedzcie mi czemu ktoś miałby chodzić po cmentarzu z kamerą przemysłową?
Wyzywam WAS! Dawac link z ufo nagrane kamera HD... niemozliwe;]
kurde ile fejków w jednym miejscu !!!
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
A czemu niby kosmici nie mogą istnieć? Mały jest wszechświat? Człowiek jest najmądrzejszy?
kosmici odwiedzają ziemię od dawna...żadne tam nie wiadomo co, ale propaganda sobie z tym poradziła i nawet jak ktoś z rządu by się przyznał to uznają go za wariata, no bo jak to aby gdzieś jeszcze istniało życie
hejtujcie mam to w dupie i swoje wiem

hejtujcie mam to w dupie i swoje wiem

Zauważyłem jednego człowieka, kilka saren i jakiegoś psa. Reszta to najprawdopodobniej fejki.