📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kosmici istnieją ale nigdy u nas nie byli chyba, że teoria strun jest prawdziwa.

kosmici atakują przez skajpa ahahahahahaah... koniec naszej cywilizacji jest bliski

"Kosmici na kamerach przemysłowych"
Tylko powiedzcie mi czemu ktoś miałby chodzić po cmentarzu z kamerą przemysłową?
Wyzywam WAS! Dawac link z ufo nagrane kamera HD... niemozliwe;]
Tylko powiedzcie mi czemu ktoś miałby chodzić po cmentarzu z kamerą przemysłową?
Wyzywam WAS! Dawac link z ufo nagrane kamera HD... niemozliwe;]
A czemu niby kosmici nie mogą istnieć? Mały jest wszechświat? Człowiek jest najmądrzejszy?
kosmici odwiedzają ziemię od dawna...żadne tam nie wiadomo co, ale propaganda sobie z tym poradziła i nawet jak ktoś z rządu by się przyznał to uznają go za wariata, no bo jak to aby gdzieś jeszcze istniało życie
hejtujcie mam to w dupie i swoje wiem

hejtujcie mam to w dupie i swoje wiem

Zauważyłem jednego człowieka, kilka saren i jakiegoś psa. Reszta to najprawdopodobniej fejki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie