📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O autentyczności tych nagrań świadczy ich jakość. Jakim cudem w prawie 12 minutowej kompilacji nie ma nawet jednego filmu w jakości HD?? Ludzie potrafią nagrywać swoje wygłupy, wypadki i inne pierdoły w HD, a jak przed domem pojawi się kosmita to biegną po kalkulator.

Mówicie, że fejki bo nie w HD? Ok, dajcie mi video swojego boga w HD to też uwierzę.
Drodzy sadyści i sadystki, możecie mi wytłumaczyć jedną rzecz a mianowicie w jakim celu ludzie kamerują okna w nocy, puste budynki, puste przestrzenie itp?

maxvolumePL napisał/a:
Prawdziwe jak obietnice Tuska...
ten film wydaje mi się bardziej realistyczny

ja średnio raz w tygodniu widzę kosmitów... Tylko dlaczego zawsze pt/sob około godz 2-3 po jakiejś dawce ok 07L na głowę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie