👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DR_DRE napisał/a:
Boguś Ty to sobie już swój znak "firmowy" zastrzegłeś, że dekorujesz swoje "prace" podpisem? Ehh celebryci...
To po to, że jak jakiś pedałek przekopiuje to na kwejka czy joemonster, żeby było wiadomo że z Sadistica i ode mnie

Wkradł się błąd który pozwoliłem już sobie naprawić, nie dziękujcie.

BongMan napisał/a:
To po to, że jak jakiś pedałek przekopiuje to na kwejka czy joemonster, żeby było wiadomo że z Sadistica i ode mnie![]()
Bo, to faktycznie problem, w paintcie twoją sygnaturkę zamalować. Tyle kombinacji kolorów na tym czarnym tle z napisem Bongman, że lepsze zabezpieczenie, niż hologram na opakowaniu kasety do radia.
@BongMan, jakiś jubileusz masz, że uraczasz nas obrazkiem, czy co?

@up
Z tobą niewiele lepiej, jak nie widzisz wojen,głodu i śmieci.
Z tobą niewiele lepiej, jak nie widzisz wojen,głodu i śmieci.
Bongman zaraz powie że to on był dowódcą statku Enterprise i przejmie władzę nad światem, a później będzie sprzedawał precle arabom i r🤬ał się z Shakirą.

Cytat:
r🤬ał się z Shakirą.
Fakt, ładna jest i nawet ostatnio do mnie dzwoniła, czy się nie spotkamy... Ale po tym pedale z barc🤬lony jej nie tknę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie