Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2014-01-02, 14:22 26
DR_DRE napisał/a:

Boguś Ty to sobie już swój znak "firmowy" zastrzegłeś, że dekorujesz swoje "prace" podpisem? Ehh celebryci...

To po to, że jak jakiś pedałek przekopiuje to na kwejka czy joemonster, żeby było wiadomo że z Sadistica i ode mnie
Zgłoś
Frycoslaw 2014-01-02, 14:25 2
Wkradł się błąd który pozwoliłem już sobie naprawić, nie dziękujcie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 14:38 9
BongMan napisał/a:

To po to, że jak jakiś pedałek przekopiuje to na kwejka czy joemonster, żeby było wiadomo że z Sadistica i ode mnie

Bo, to faktycznie problem, w paintcie twoją sygnaturkę zamalować. Tyle kombinacji kolorów na tym czarnym tle z napisem Bongman, że lepsze zabezpieczenie, niż hologram na opakowaniu kasety do radia.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 14:49 1
Powinien być sosnowiec
Zgłoś
Sylarr 2014-01-02, 14:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sushy 2014-01-02, 15:09 7
A tu Sadolowa wersja:
Zgłoś
Blezzer 2014-01-02, 15:11 1
@BongMan, jakiś jubileusz masz, że uraczasz nas obrazkiem, czy co?
Zgłoś
maciek24043 2014-01-02, 15:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 15:35 1
@up
Z tobą niewiele lepiej, jak nie widzisz wojen,głodu i śmieci.
Zgłoś
AnalTerror666 2014-01-02, 16:14
E tam, po prostu zrobila za duże zbliżenie na sosnowiec
Zgłoś
Nizaryta1 2014-01-02, 16:19 1
Bongman zaraz powie że to on był dowódcą statku Enterprise i przejmie władzę nad światem, a później będzie sprzedawał precle arabom i r🤬ał się z Shakirą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 17:09
Zgłoś
BongMan 2014-01-02, 17:22 1
Cytat:

r🤬ał się z Shakirą.

Fakt, ładna jest i nawet ostatnio do mnie dzwoniła, czy się nie spotkamy... Ale po tym pedale z barc🤬lony jej nie tknę
Zgłoś
lolexxx123 2014-01-02, 17:47
No, wreszcie coś godnego uwagi, Bongman
Zgłoś
Jaszczomb 2014-01-02, 18:07
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem