podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"co za pop🤬lony amerykanski obrzęd, jakbym takie coś w nocy zobaczył, to bym z buta potraktował.
@nowynick
No nie wiem, myślę że wspominanie zmarłych i pamięć o nich jest zdecydowanie lepszą rzeczą niż straszenie ludzi
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.pamięć i wspominanie należą się naszym przodkom cały rok nie kurna w jeden dzień. Ja jeżdżę dwa tygodnie po cyrku to mam puste drogi, parking tuż pod bramą i ciszę jak na cmentarzu (dosłownie).
Dobra dobra, bramę obok na żydowskim cmentarzu jest zawsze cisza i pustka. Jeździsz dwa tygodnie później, bo się wstydzisz że cie ktoś tam zobaczy. Twoi rodzice też się wstydzili to przebierali cię za świra i wysyłali żebrać o cukierki.
PS. Tak tak, chrzest i koronacja Polski zła i fee. Wcześniej mogły parchy wpadać do Polski i porywać słowiańskie kobiety i dzieci, i przehandlować je muslimom. A tu nagle rycerstwo, husaria i wp🤬l na granicy.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!