Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JiggyPete 2018-10-31, 8:49 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2018-10-31, 8:52 55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kickyourheadoff 2018-10-31, 8:56
Trzeba dzieciaka trzymać z dala od lustra
Zgłoś
JiggyPete 2018-10-31, 9:01 2
@nowynick
No nie wiem, myślę że wspominanie zmarłych i pamięć o nich jest zdecydowanie lepszą rzeczą niż straszenie ludzi
Zgłoś
nowynick 2018-10-31, 9:06 8
JiggyPete napisał/a:

@nowynick
No nie wiem, myślę że wspominanie zmarłych i pamięć o nich jest zdecydowanie lepszą rzeczą niż straszenie ludzi

pamięć i wspominanie należą się naszym przodkom cały rok nie kurna w jeden dzień. Ja jeżdżę dwa tygodnie po cyrku to mam puste drogi, parking tuż pod bramą i ciszę jak na cmentarzu (dosłownie).

PS oni nie traktują tego w kategorii straszenia tylko zabawy, tam nikt się nie boi, inna mentalność. Jak kumpel ostatnio wypalił "Bóg zapłać" na targu to baba mu odruchowo odpowiedziała wiadomo co , myślisz, że w USA by przeszło?
Zgłoś
Wiewór 2018-10-31, 9:34 17
Zgłoś
hellbwoi 2018-10-31, 9:43 5
Zgłoś
janlew 2018-10-31, 9:50
Zgłoś
nowynick 2018-10-31, 10:03 6
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-10-31, 17:51 2
polecam poczytać o święcie Dziady które to kiedyś było "nasze" tylko kościołowi się nie podobało
bo pogańskie, to zmienili nazwę na Zaduszki czy inne, bo pogańskie to złe, tylko jak setki innych świąt, znaków, obrzędów mają zaczerpnięte z pogaństwa to OK
helołin ma swój urok, bardziej chodzi o komercję, całą otoczkę i zysk oczywiście, ale dzieciaki mają fajną zabawę a i dla dorosłych też, jak ktoś tego nie czuje nie musi w tym uczestniczyć, tak jak czytać i oglądać sadistica
wywieś na drzwiach "cukierków brak" jak trafisz na sadola to ci zostawi psikusa na wycieraczce, figurkę z brązu
Zgłoś
mateusos 2018-10-31, 18:00 3
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-10-31, 19:55 4
Zgłoś
MorszczuK88 2018-10-31, 23:10 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-11-01, 11:40
Halloween jest Irlandzkie a nie Amerykańskie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem