Krakowska kolekcja wiosna-lato 2015.
3 wersje idealnie przystosowane na:
- Osiedle
- Zwykły mecz
- Derby
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Sov3reign - ja do zwolenników posiadania broni palnej, ale nas nie ująłeś. Chyba, że jesteśmy paranoikami i musimy mieć broń...
konto usunięte
2015-05-04, 16:41
@bosslolkowy też zawsze chciałem mieć broń palną, ale odmówiono mi pozwolenia po przejściu wszystkich badań itd z powodu "bo nie". Zostaje mi pozwolenie na kolekcjonerską czarnoprochową, jak nam ruski wpadną przez granice, to poznasz mnie bo tym, że muszkietem bd do nich strzelał ;/
Sov3reign napisał/a:
(...)
Do której kategorii należysz, użytkowniku?
Ja wyznaje jedynie paragraf 5,56...

(Misja Afganistan)
konto usunięte
2015-05-04, 16:53
Jeśli dojdzie do wojny, nasi mechanicy samochodowi pokażą Rosjanom, jak skuteczne potrafią być kusze z resorów.
konto usunięte
2015-05-04, 17:03
Cytat:
Ja wyznaje jedynie paragraf 5,56... (Misja Afganistan)
Czyli paranoik - morderca.
Bila
2015-05-04, 17:11
Świetne noże,jak się komuś podoba to,Microtech Halo,ceny od 1200 PLN +
Sov3reign napisał/a:
Do której kategorii należysz, użytkowniku?
Do tych co wierzą w gaz pieprzowy. A to on nie zawsze obezwładnia? Nie jestem pacyfistą ani paranoikiem.
konto usunięte
2015-05-04, 17:41
Piękne noże od Microtech'a... szkoda tylko, że ich automaty zaczynają się w Polsce od 1300 zł.
Mają jedną z najlepszych obróbek cieplnych stali proszkowych z głębokim wymrażaniem..
Dla zainteresowanych link do strony tej legendarnej już firmy :
microtechknives.com/knives-2/our-knives/
gdzie jest gif z Indiana Jones? Ten mini dobry na grilla
Nuż jest dobry, gdy czujesz odrzut otwierając go
konto usunięte
2015-05-04, 19:53
Za Microtecha zawsze piwko!
PS HALO III może dyndać na szyji, ale V tylko na pasek.
szyi* pierwszy! (zanim jakiś grammar-nazi się dojebie)