👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

edzia4fun napisał/a:
ale hard na Sadolu..
Odkąd dołączyłeś jest kwintesencją sadyzmu

"(...) studenci z Gruzji, z Kaukazu, z Rosji, z Tambyli (...)"
z Tambyli??
z Tambyli??
owiecs napisał/a:
"(...) studenci z Gruzji, z Kaukazu, z Rosji, z Tambyli (...)"
z Tambyli??
[...]Z Rosji, tam byli z Anadyru[...]

konrad_n napisał/a:
mam nadzieje, ze za mnie tez sie posmiales.
Nie.
@ juki,
wyraźnie mówi "z Tambyli", nie wciskaj mi kitu
ładna wiocha to musi być, skoro nawet google mapa nie znajduje :/
ładna wiocha to musi być, skoro nawet google mapa nie znajduje :/
Dzieki stary! U mnie na lekcji religi tez to mowil ksiadz ale nie dokonczyl bo zadzwonil dzwonek ;/. Teraz przynajmniej wiem jak sie to wszystko wyjasnilo : ).
owiecs napisał/a:
@ juki,
Najwidoczniej musisz umyc uszy/podglosic glosniki skoro nie slyszysz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie