Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
🔥 Its a prank bro - teraz popularne
bungman 2021-03-16, 9:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Fx12 2021-03-16, 10:30
Oj tam, oj tam...
auto pewnie wypożyczalni, leasingu albo innego najmu. Zapłacą wszyscy za całkę przy okazji kolejnej składki OC za swoje Punto
Policja wystawi kolejny mandat, fabryka sprzeda kolejne auto, bank sprzeda kolejny kredyt, fiskus zainkasuje kolejne 200 tyś zł VAT`u, interes się kręci.
Tam nikomu niczego nie szkoda.
Zgłoś
TRQPL 2021-03-16, 10:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-16, 10:40 1
Zgłoś
TRQPL 2021-03-16, 10:43 6
Zgłoś
Budrys2000 2021-03-16, 10:55 2
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-16, 10:57 1
Zgłoś
Zenonn 2021-03-16, 11:07 1
Zgłoś
picolo 2021-03-16, 11:19
Haha już widzę jak oni prawym pasem jadą. 50 i ani grama więcej tylko podwozie było zle i nawierzchnia też była zła.
Zgłoś
Aprilman 2021-03-16, 13:08 1
Wyzywanie innych od biedaków i cebulaków świadczy o wysokim statucie społecznym..... Jeżeli ktoś swoją samoocenę buduje na poniżaniu innych to nieważne ile zarabia i jakim samochodem jeździ jest po prostu kompletnym zerem. Jeżeli ma jakiś znajomych to tylko z kręgu podobnych patusów. Nikt normlany nie chce się zadawać z takimi ludźmi.
Zgłoś
Bladziochreturn 2021-03-16, 13:43 1
Zgłoś
Wiewór 2021-03-16, 17:29 2
Zgłoś
Juzwa 2021-03-16, 17:57 1
Zgłoś
banerr 2021-03-16, 18:02 1
Zenonn to debil i robak. Nie warto tracić czasu dla takiego niedorozwoja z podstawówki.
Zgłoś
beny561 2021-03-16, 22:09
Wszystko i tak tandeta ja włożyłem nie swoją nową 911 przebieg może 15 km do myjki zapomniałem że sa el składane lusterka i klepnołem lekko z liścia w lusterko a tu sobie odpadło . Nawet słowa mi nikt nie powiedziął bo takie furki sa 100 % ubezpieczone .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem