Niеbieski napisał/a:
Laptopów powiadasz?
![]()
Niech będzie... RTV ..bo widzę na innych forach rózne komentarze, że to xbox'y i ps,y a sprzeczać mi się nie chce... w każdym bądź razie... kosztowny, bo Made in China

podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
Jeżeli to dziadostwo z Manty, to nie ważne czy upadło czy nie. Będzie "działać" tak jak działało.

Bardziej to wygląda na jakieś magnetowidy bo to co wyżej wspominacie jest raczej w kartony pakowane

Szczerze to nie robi to na mnie wrażenia
pracuję w jednym ze sklepów RTV i AGD i sprzęt nie raz potrafi spaść i jest cały później. Może zdarzyło się ze dwa razy w ciągu ponad roku jak była pęknięta matryca.

ed2kk napisał/a:
Niech będzie... RTV ..bo widzę na innych forach rózne komentarze, że to xbox'y i ps,y a sprzeczać mi się nie chce... w każdym bądź razie... kosztowny, bo Made in China![]()
"W każdym razie" albo "bądź co bądź"
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.

C🤬jowo zafoliowane, od palety metr w górę powinno być co najmniej 3 razy porządnie a jak towar śliski (tzn lata luzem) w tym przypadku pudełka, to powinno się 5 razy dookoła taśmować. Niestety dostawca zapłaci za błędy magazyniera chyba że sam pakował.
2 lata na magazynie pozostawiły we mnie ślad...
2 lata na magazynie pozostawiły we mnie ślad...