Zamówione, nie mogę się doczekać spacerku po mieście like a boss
konto usunięte
2013-09-15, 20:29
@maxiking Chodziło o to, że jego wypowiedź brzmiała jakby nie wiedział, że wszystkie nazywały się Auschwitz z głównej nazwy, jako cała siatka obozów. Szczegółem nie nazwałam tego, że Polacy i Ż__zi byli w oddzielnych obozach, bo z tym miał rację niekwestionowaną - po prostu napisał swoją wypowiedź w sposób mylący, jakby twierdził że Birkenau byłą swoistą nazwą tego obozu. Czepnęłam się (o ile można to nazwać czepnięciem się, dla mnie to po prostu szersze rozwinięcie myśli...) tylko i wyłącznie nazwy, a nie tego gdzie trafiali Polacy, a gdzie Ż__zi. Wy jak widać rodowite Sadole musicie mi wkładać w usta rzeczy, których nie powiedziałam, wyzywać jak "kolega" wcześniej i dorabiając całe teorie nt. mojej wypowiedzi, które wcale nie dotyczą tego wszystkiego co wytykacie - na siłę próbujecie awanturę wywołać, doszukując się drugiego dna w czyichś wypowiedziach? Czy po prostu czujecie parcie na szkło żeby zaprezentować swoją wiedzę i zamiast napisać to w normalny sposób w komentarzu, Wy wolicie się przyczepić do czyjegoś posta na siłę?
@Zielak300 - Dobrze, 15-letni dorosły mężczyzno.