Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
Koszulki na allegro
Robcio1207 • 2013-06-17, 9:37
Jak w temacie. Szukałem sobie jakieś koszulki ze śmiesznym/interesującym nadrukiem lub napisem i trafiłem na to "cudo". Czy jest to w ogóle legalne? Z tego co się orientuję, to promowanie tego jest zakazane, podobnie jak swastyk itd, prawda? W każdym razie ja już u gościa nie kupię tego co chciałem, mimo znalezienia ciekawego wzoru.
Zgłoś
Grycan 2013-06-17, 13:00 2
A ja myślałem, że CCCP to nazwa kodeków. ;] Combined Community Codec Pack. Kto tego nie używał? xD
Zgłoś
Surkan 2013-06-17, 13:36 2
Towarzysze i towarzyszki noszenie takich znaków jak na koszulkach jest w 100 % zgodne z prawem to tak jak nosić koszulkę z napisem Austro Węgry . Można nosić koszulki z sierpem i młotem bo nasze prawo tego nie zabrania na szczęście KAŻDY ma prawo wyrażać swoje poglądy i wy prawicowi nie macie prawa tego zabraniać !!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 14:00 2
Sierp i młot to symbol jedynie komunizmu, więc nie rozumiem, dlaczego A(gencja) B(zdur) W(szelakich) się takimi osobnikami nie zajmie.

Za to swastyka, mimo istnienia w niemalże wszystkich kulturach(w tym w naszej- swarzyca) jest bezwzględnie zabroniona. Logika państwa kryptokomunistycznego.
Zgłoś
Inferno88x 2013-06-17, 14:53
@Robcio1207 Ideologie propagują ludzie, a nie jakiś T-shirt z gwiazdką czy kubek ze swastyką. Jak chcesz z tym walczyć, to bij komuchów. Walka z symbolami to strata czasu i energii.
Zgłoś
Muzz 2013-06-17, 15:26 11
Inferno88x napisał/a:

@Robcio1207 Ideologie propagują ludzie, a nie jakiś T-shirt z gwiazdką czy kubek ze swastyką. Jak chcesz z tym walczyć, to bij komuchów. Walka z symbolami to strata czasu i energii.

Bzdury gadasz. Te symbole są zabronione - nie można ich rozpowszechniać w taki sposób. TRZEBA z tym walczyć.
Dam ci inny przykład:

Aktualna empikowska gazetka. Company of Heroes 2 - wersja przedpremierowa z "ciekawą" koszulką w prezencie.
Powiedz mi - czy to jest coś co można olać czy trzeba z tym walczyć? Bo w tę grę w większości będą grały gimbusy... a co taki gimbus wie z historii? Albo nic albo bardzo mało. I już od najmłodszych lat zakorzeniają mu w głowie takie symbole itp. Czy to dobrze czy źle? Wpłynie to później na jego światopogląd i odbieranie takich symboli? Sam sobie odpowiedz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 16:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 16:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 16:38
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 16:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 16:51 5
Zgłoś
Dildowagins 2013-06-17, 16:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 17:05
Jaki macie problem z che guevara? Juz wole jego wizerunek na koszulce niz np napis "USA" lub amerykanska flage, zapewne często stosowana w szmateksach typu h&m
Zgłoś
abdul 2013-06-17, 17:07 1
Zgłoś
myha 2013-06-17, 17:17
Zgłoś
levy997 2013-06-17, 17:19
cep cepa cepem pogania
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem