Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Koszykówka w Łańcucie
Gunter88 • 2025-04-28, 17:54

"Kotwica miała jeszcze szansę na odpowiedź, ale Remon Nelson nie zdołał umieścić piłki w koszu. Amerykanin domagał się odgwizdania faulu, natomiast chwilę później… ruszył z pięściami w kierunku jednego z kibiców, który oblał go wodą."

sport.tvp.pl/86338299/awantura-w-1-lidze-koszykarzy-remon-nelson-ruszy...
Zmieniono 1 razy Zgłoś
blackburn 2025-04-28, 21:40 3
Lekarz, prawnik, koszykarz, menel czy ćpun, instynktu nie oszukasz
Zgłoś
Tomi029 2025-04-28, 22:51 1
Murzynianka Sokół Łańcut
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-28, 23:52 3
A c🤬j, jak z🤬b nie umie się zachować i oblewa innych wodą bo coś mu nie pasi, to powinni go doj🤬, c🤬j mnie boli czy muszyna oblał czy białasa.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
SzymonL8 2025-04-28, 23:59 2
W Łańcucie, a powinien być w łańcuchu.
Zgłoś
koxxx92 2025-04-29, 9:18 2
drjosefmengele napisał/a:

polak startuje do polaka w obronie murzyna, lewactwo pisowsko-peowskie wyje z zachwytu

Co to k🤬a ma za znaczenie? Jak Ci Polak będzie gw🤬cił żone tak jak to było w UK, a murzyn chciał Ci pomóc to będziesz murzyna nap🤬lał dla zasady?
Zgłoś
drjosefmengele 2025-04-29, 9:32 1
koxxx92 napisał/a:

Co to k🤬a ma za znaczenie? Jak Ci Polak będzie gw🤬cił żone tak jak to było w UK, a murzyn chciał Ci pomóc to będziesz murzyna nap🤬lał dla zasady?

Nie mam żony, nie jeżdzę do UK, i nie byłbym też na twoim miejscu pierwszym naiwnym wierząc że murzyn chciałby ci w jakielkowiek kwestii pomóc.

Zaskakuje mnie, że skupiłeś się akurat na tej części mojego komentarza, zamiast na drugiej, która, moim zdaniem, była znacznie istotniejsza.
Zgłoś
koxxx92 2025-04-29, 9:45 2

Nie mam żony, nie jeżdzę do UK, i nie byłbym też na twoim miejscu pierwszym naiwnym wierząc że murzyn chciałby ci w jakielkowiek kwestii pomóc.
Zaskakuje mnie, że skupiłeś się akurat na tej części mojego komentarza, zamiast na drugiej, która, moim zdaniem, była znacznie istotniejsza.

Nie jestem zdziwiony mówiąc szczerze, ja byłem w UK i jedyną osobą która mi pomogła był właśnie murzyn i to wyznania islamskiego, a jedynymi osobami które mnie oszukały byli rodowici biali Anglicy, dlatego mam inne postrzeganie tej sytuacji.
Zgłoś
worms84 2025-04-29, 9:48
Zakaz wstępu dla idioty na hale i surowy mandat.
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-04-29, 10:26
Zgłoś
killua 2025-04-29, 11:12
AlCapone napisał/a:

Malpiszon moze byc wsciekly, skoro tak na wode zareagowal! Do klatki i na obserwacje u weterynarza!

ty za to pewnie lubisz jak ci goście na twarz czymś tryskaja

Pojebao was. murzyn nie murzyn to zawodnik podczas gry a małpą jebachną jest ten kibic który go oblał czymś tam.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-29, 11:38

polak startuje do polaka w obronie murzyna, lewactwo pisowsko-peowskie wyje z zachwytu

Nie rozumiesz kretynie, że ochrona jest od tego, żeby zapobiegać?
Co gdyby wszyscy zaczęli się nap🤬lać i ktoś np. stracił życie?

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
drjosefmengele 2025-04-29, 12:39
Szary_Jeleń napisał/a:

Nie rozumiesz kretynie, że ochrona jest od tego, żeby zapobiegać?
Co gdyby wszyscy zaczęli się nap🤬lać i ktoś np. stracił życie?

Jeleniu o ironio bardzo pasuje ci ten pseudonim artystyczny, koszykarze z drużyny murzyna nie są chyba z ochrony?
Chyba również masz problemy z interpretacja prostych stań, wyrażnie napisałem że "polak startuje do polaka" a nie czy ochrona staruje do kibica? Odpowiem ci, (no nie) a czy koszykarze od murzyna ? (no tak)!
Chciałeś chłopcze zabłysnąć ? trzeba było się sypnąć brokatem.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-29, 13:32

Jeleniu o ironio bardzo pasuje ci ten pseudonim artystyczny, koszykarze z drużyny murzyna nie są chyba z ochrony?
Chyba również masz problemy z interpretacja prostych stań, wyrażnie napisałem że "polak startuje do polaka" a nie czy ochrona staruje do kibica? Odpowiem ci, (no nie) a czy koszykarze od murzyna ? (no tak)!
Chciałeś chłopcze zabłysnąć ? trzeba było się sypnąć brokatem.

Chciałbym być chłopcem znowu, jak najbardziej.
Co do `interpretacji` - c🤬j wie o co ci chodzi.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
T... 2025-04-29, 13:52
Te asfalt, to nie murzynowo, tu nie uciekamy się do przemocy bo ktos mówi prawdę.
Zgłoś
8broda8 2025-04-29, 16:22
Wina czarnego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie