kot, który się boi zejść z drzewa? Toż to jakaś popierdółka

kalijanek napisał/a:
A Ty byś się nie bał, gdyby zostało Ci ostatnie z dziewięciu żyć?

kalijanek napisał/a:
Przecież zszedł...

Widzę, że ktoś kopiuje mój styl pisania tematów...
Tak trzymać! Czerp od najlepszych!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Tak trzymać! Czerp od najlepszych!

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
tak, pokazanie kotu wielkiej czarnej torby na 100% go uspokoiło...
Ściąganie kota z drzewa to największa głupota. Sam zejdzie bez problemów

Skąd się k🤬a wziął u ludzi pomysł, że taki kot potrzebuje pomocy do zejścia z drzewa, szafki czy innej wysokości? Z kreskówek? Gdyby go ten baran nie straszył to by kiciuś się nie sp🤬olił, tylko zszedł gdy zgłodnieje. No ale jak widać chciał nagrać ckliwy filmik jak to bohatersko kotka ratuje, dobrze że chociaż nagrał jak się sp🤬olił.
Skąd się wziął pomysł, że nie potrzebuje? Widziałeś jak koty wchodzą na drzewo? Jak wiewiórka, ale w dół jak tak nie potrafią.
@up serio k🤬a? w takim razie na wsi na każdym drzewie by szkielety padniętych kotów bielały, następny geniusz...
Koty są dziwne... Woli taki zeskoczyć (popełniając samobójstwo, jeśli byłaby to większa wysokość) niż wejść do torby i być zniesionym. Dziwny ten "instynkt samozachowawczy"
Kot wlazł, to kot zlezie. Na c🤬j te akcje ratunkowe z widocznym skutkiem to ja nie wiem
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.