👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alucard321 napisał/a:
Słabizna. Moja suka codziennie w ten sposób złapie jakiegoś ptaka.
Ładnie się wypowiadasz o swojej kobiecie. Z drugiej strony codziennie jakiś..

Kiblodrzemek88 napisał/a:
Ładnie się wypowiadasz o swojej kobiecie.
Daj mu spokój ważne że się kochają

Taki kot pewnie by się lepiej nadawał do pilnowania domu niż połowa psów
Żarcie pod ręką a kuweta tak wielka, że wzrokiem nie ogarnia. Koci raj.
Siersciuchy sa zajebiscie skutenczne w polowaniu przec🤬je, mojemu sie zdarza przyniesc wiewiorke albo zajaca

A wy się przyrównujecie do tego latynosa który mieszka nad morzem, a nie wie jak wygląda mewa, a wy też chyba wodę to w kiblu tylko widzieliście jak myślicie że mewa ma długa szyje chodzi jak bocian i jest szara...
To prawdopodobnie jest czapla, która w Polsce jest też powszechna...
To prawdopodobnie jest czapla, która w Polsce jest też powszechna...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie