Kot komuś nawiał w Waterville (USA) a potem się znalazł z gratisowym dodatkiem w postaci strzały która przebiła mu to i owo... szybka operacja uratowała życie sierściuchowi.
Zostało mu 8 żyć z 9.
Nie lubie tych leniwych skurczybyków. Niech ginie.
l................5
2013-09-14, 12:31
To są cwane sk🤬iele, pewnie sam się nadział by jakiś niewinny typ poszedł siedzieć. J🤬 koty!
J................D
2013-09-14, 13:37
@up
rozj🤬es mi poranek
Dokładniej rzecz ujmując, strzała przebiła mu żołądek, wątrobę i śledzionę.
100 c🤬jów w dupę, kotwica w plecy, glan na ryja i kret do rur w oczy temu, kto to zrobił.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
W USA polowanie na bezpańskie koty to jeden z popularniejszych sportów dla rednecków
B................3
2013-09-14, 15:52
kiedy kotu dokuczają zęby?
jak go psy gryzą
d................n
2013-09-14, 16:03
Na lekcji biologii nauczycielka mówi:
- Pamiętajcie, że nie wolno całować kotków ani piesków, bo od tego można zachorować. A może ktoś z was poda przykład?
Zgłasza się Jasio:
- Ja mam, proszę pani. Moja ciocia całowała raz kotka.
- I co?
- No i zdechł.
legion665
To są cwane sk🤬iele, pewnie sam się nadział by jakiś niewinny typ poszedł siedzieć. J🤬 koty!
Cieszą ojca takie dzieci!
D................y
2013-09-14, 19:38
@legion665
Pan zoofil?
Z................4
2013-09-14, 19:52
Różnica pomiędzy kociażami a 'psiażami':
-kociaż - gdy jest post o psie - spoko, fajnie. Gdy jest post o kocie - spoko, jeszcze fajniej
-psiaż - gdy jest post o psie - spoko, fajnie. Gdy jest post o kocie - "K🤬A, NIECH GINIE, JA P🤬LE, J🤬 KOTY, K🤬A K🤬A K🤬A HAU HAU HAU WRRRR k🤬 zabić! J🤬e leniwe sk🤬ysyny. O k🤬a gdzie moja Scooby-chrupka?!"
Tak więc gratuluje hamburgerykanowy który to zrobił, oficjalnie jesteś psem.
A osoby, które tak hejtują na koty to chyba srake mają że taki bul dópy robią.
Koty mają być sk🤬ysynami i to je czyni fajnymi.
Poza tym kot tez potrafi słuchać i kochać jak pies.
z................1
2013-09-14, 20:41
Ja lubię koty bo jestem leniwy i nie trzeba z nimi biegać, a tak samo mogą być przyjacielskie jak psy. Ale oczywiście tutaj flame war, jak xbox vs ps, ajfon vs nieajfon, mac vs pc, ludzie lubią sobie stwarzać problemy chyba.
legion665 napisał/a:
Ciebie j🤬 murzyńskim h🤬jem w dupę po same kule żebyś czuł jak ci się obijają o pośladki. Mam kota, są zajebiste
P................G
2013-09-15, 11:02
K🤬y polują z łukami ptoem tag to się kończy
nie wiem jak wam ale mi to szkoda Sierściucha
podpis użytkownika
na pohybel....