👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matik1993 napisał/a:
Syf metal i tyle.
Powiedział wielki znawca muzyki, sorry, brudny ćpun spod bloku.
Jeśli przyszliście tutaj by tylko skomentować jaki ten kawałek jest "beznadziejny" to naprawde mi was żal. Każdy słucha takiej muzyki jak chce, ale nie widzicie żebyśmy my komentowali to jakiej wy muzyki słuchacie, a w szczególności nie obrażamy jej.

@Up lepsze igly w żylach niz pustaki w teledyskach i dolaczam sie do wypowiedzi kolegi radek225.
NaughtyBear napisał/a:
@Up lepsze igly w żylach niz pustaki w teledyskach i dolaczam sie do wypowiedzi kolegi radek225.
pustakiem to ty chyba w łeb dostałeś.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie