👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Brawo.Nagrałeś i zamieściłeś film o maltretowaniu i zabijaniu ptaka chronionego (kwiczoł) przez kota...Mam nadzieję,że kot nie Twój i żaden z pseudoekologów się tym nie zainteresuje. Za całą resztę oczywiście piwko:-)

Skoro już wiem,że Twoje te sierściuchy...Nie odsyłaj nikogo na lekcję przyry hipokryto. Jak trzymasz drapieżnika w domu to zadbaj, żeby nie polował na dzikie ptaki bo od zapewnienia żarcia ma Ciebie skoro zdecydowałeś się na trzymanie go w domu.Piękna fauna naszego biało-czerwonego mocarstwa zasługuje by być pożywieniem dla DZIKICH zwierząt, a nie Twojego ślamazarnego kota, który(sorry za szczerość) jest tak leniwy i wolny, że poza domem i ogródkiem to właśnie on by był zabawką do dojeżdżania. Uprzedzając - dupa mnie nie boli a gatunki rodzime powinny być pożywieniem dla gatunków rodzimych.
Sabajone napisał/a:
Ej, ej! A Legendarny Ziom?! To jest biznes kot! I co? Łyso? Udowodnij mi że nie jest kotem!
![]()
Tylko wtedy jak udowodnisz, że nie jesteś rudym złośniczkiem

@Zdrewnialicho Nie wiem po czym wnioskujesz, że to mój filmik. Wprawdzie miałem kiedyś kota i robił podobne rzeczy z myszami, ale to były czasy w których youtube nie istniał.

Nie zdziwiłbym się gdyby było to swego rodzaju przystosowanie do warunków życia wśród ludzi. W końcu lepszy kot który wybije wszystkie myszy w stodole, a nie tylko tyle by się najeść.
Kiedyś gdzieś słyszałem, że koty robią to specjalnie bo chodzi o to żeby ofiara się wymęczyła i mięśnie zaczęły produkować kwas mlekowy czy coś w tym stylu. Ktoś coś na ten temat ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie