Folur napisał/a:
nie cierpie pchlarzy
Ja też nie cierpię pchlarzy, za to kocham sierściuchy.
Halman napisał/a:
nie dziękuj, mrugam oczami...
To jest najbardziej prawilna Twoja miniatura. Jeszcze podobała mi się ta, jak Dave patrzył się prosto w monitor i widać było jak lekko rusza głową i był to kadr z filmu.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Ja też nie cierpię pchlarzy, za to kocham sierściuchy.
Tata wie że go zdradzasz z sąsiadem?
K🤬a, ta sztanga była tak blisko czarnego łba...Już widziałem jak go unier🤬amia i wtedy wchodzi kot, cały na biało

K🤬a smiechlem. Fajnie się w hantelki wp🤬lil
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Folur napisał/a:
Tata wie że go zdradzasz z sąsiadem?
No masz, daje ci trochę atencji.
No i wszystko jasne! Przecież ten frajer ma bluze z myszką Miki! Dlatego kot go tak doj🤬!

Kocham koty, kto ich nie rozumie ten jest zwykłym młotkiem. Tak w ogólnym skrócie
radek225 napisał/a:
Kot łapie szkodniki, które roznoszą choroby.
Gówno prawda, wyżera to tylko ptaki z gniazd i sra gdzie popadnie. Każdy posiadacz ogródka/działki ci to powie. Ryjówek, myszy i innego cholerstwa więcej niż nierobów w sejmie, a te spasione szkodniki nawet niczego nie gonią bo im zwisające sadło o grunt zahacza. I żeby jeszcze zjadły co zagryzą, ale nie, jeszcze trzeba sprzątać ptasie truchła. Jak ktoś szuka terenu łowieckiego w celu produkcji pasów na korzonki, chętnie dam namiary, chodzi nawet taki puchaty pers którego jedno niedoj🤬e babsko z bloku wypuszcza żeby "sobie pobiegał". Rozumiem trzymać to w domu, ludzie mają różne zboczenia, ja nie oceniam. Ale jeśli ktoś puszcza zwierzaka luzem, nie ważne czy to kot, pies czy krokodyl, jak robi szkody, to trzymać na sznurku: w domu, lub na gałęzi. Tyle w temacie.

podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
W roli głównej występuje małpa, więc sprawa jest bardzo prosta:
1 - Murzyn nie lubił kota swojej panny lub kogoś z domowników
2 - Postanowił nagrać zajście, że kot jest szkodliwy i powinien wyp🤬alać
3 - Wyciął fragment, jak się znęca nad kotkiem (widać cięcie w c🤬j)
4 - Zostawił fragment, że kot go atakuje i że zwierzę jest tym złym w domu
5 - Zaczął srać ze strachu na widok ataku kotka i przez to się przewrócił
6 - Ciemna masa tak się przestraszyła, że aż zgubiła buta i kot uciekł, bo tak zaj🤬o z laćka brudnej małpy
7 - Mudżyński śmierdziel nie pomyślał, że ktoś to wszystko zauważy
1 - Murzyn nie lubił kota swojej panny lub kogoś z domowników

2 - Postanowił nagrać zajście, że kot jest szkodliwy i powinien wyp🤬alać

3 - Wyciął fragment, jak się znęca nad kotkiem (widać cięcie w c🤬j)

4 - Zostawił fragment, że kot go atakuje i że zwierzę jest tym złym w domu

5 - Zaczął srać ze strachu na widok ataku kotka i przez to się przewrócił

6 - Ciemna masa tak się przestraszyła, że aż zgubiła buta i kot uciekł, bo tak zaj🤬o z laćka brudnej małpy

7 - Mudżyński śmierdziel nie pomyślał, że ktoś to wszystko zauważy

podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD