Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
edek_kotek 2024-12-11, 9:43 4
Ślepy jakiś ten kot, szklanych drzwi nie widzi
Zgłoś
leonidkacap 2024-12-11, 9:58 28
u nas w firmie też taki sierściuch sie przyplątał położył się pod drzwiami i trzeba było skakać nad dziadem żeby wejść do środka. Niestety szefowa się nad nim zlitowała i wzięła gada do środka robiąc z niego maskotkę firmy Teraz co miesiąc debile się sklądają na żarcie dla niego a wystarczyło wszarza wykopać
Zgłoś
pepcio85 2024-12-11, 10:40 4
Ewidentnie ma dosyć swojego zj🤬ego życia z ciapatymi i szuka sposobu na szybką dekapitację
Zgłoś
Mzimu 2024-12-11, 13:01 1
leonidkacap napisał/a:

u nas w firmie też taki sierściuch sie przyplątał położył się pod drzwiami i trzeba było skakać nad dziadem żeby wejść do środka. Niestety szefowa się nad nim zlitowała i wzięła gada do środka robiąc z niego maskotkę firmy Teraz co miesiąc debile się sklądają na żarcie dla niego a wystarczyło wszarza wykopać

"Bo biednemu kotkowi jest zimno i jest głodny."
Zgłoś
Kormork 2024-12-11, 14:07 8
leonidkacap napisał/a:

Straszna bieda musi być w tej firmie oraz wśród jej pracowników aby wyżywienie 1 kota wymagało zbiórek.
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-11, 14:11
Jak jeszcze byłem mlody (czasy, gdzie jak ci pies nie pasował, to psa truto, zabijało siekierą, gdzie później można było ich glowy widzieć w różnych miejscach, a małe pieski zabijano szpadlem), to pies i kot służył do łapania szczurów i mysz. Kocisko jeszcze grzało nogi w zimne wieczory, gdzie temperatury schodziły do poniżej -20 °C. Jeśli kot gdzieś nasikal, to wycierano nim ten mocz oraz dostawał obowiązkowo kopa, następnych przypadków sikania w domu nie było. Co to były za czasy...
Zgłoś
sothis 2024-12-11, 15:35 2
StaryIdiota napisał/a:

Jak jeszcze byłem mlody (czasy, gdzie jak ci pies nie pasował, to psa truto, zabijało siekierą, gdzie później można było ich glowy widzieć w różnych miejscach, a małe pieski zabijano szpadlem), to pies i kot służył do łapania szczurów i mysz. Kocisko jeszcze grzało nogi w zimne wieczory, gdzie temperatury schodziły do poniżej -20 °C. Jeśli kot gdzieś nasikal, to wycierano nim ten mocz oraz dostawał obowiązkowo kopa, następnych przypadków sikania w domu nie było. Co to były za czasy...

Odpowiem na retoryczne pytanie.
To były czasy, gdzie u nas było jak jeszcze niedawno na ukrainie, a w rosji obecnie.
Tęsknisz to wyp🤬alaj do nich.
Zgłoś
Folur 2024-12-11, 17:21 4
Mzimu napisał/a:

"Bo biednemu kotkowi jest zimno i jest głodny."

Czlowiek ktory nie ma szacunku, empatii do zwierzat, nie ma tez go do ludzi. Musisz byc zlym człowiekiem.
Zgłoś
htp 2024-12-11, 18:01 1
StaryIdiota napisał/a:

I nie było Internetu...
Zgłoś
antychryst333 2024-12-11, 18:45 1
koty są dla pedałów i zj🤬ych kobiet
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-11, 18:55
antychryst333 napisał/a:

koty są dla pedałów i zj🤬ych kobiet

Ty tylko gównem co się boi wyjść z piwnicy bo ci gimbaza zielonowłosa wp🤬li i jeszcze wrzuci na sadola jak tak taka ulana tłuszczem locha płacze na chodniku, a na końcu ci nasrają w opóźniony w rozwoju ryj
Zgłoś
antychryst333 2024-12-11, 19:03
mam 130 kg lubię nap🤬lać niedorębów chociaż mam tylko 40 lat mały c🤬jku
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-11, 19:56 1
sothis napisał/a:

Odpowiem na retoryczne pytanie.
To były czasy, gdzie u nas było jak jeszcze niedawno na ukrainie, a w rosji obecnie.
Tęsknisz to wyp🤬alaj do nich.

Trzeba być idiotą, żeby tęsknić za czymś takim. Tylko ukrainiec nie będzie rozumiał kontekstu mojej wypowiedzi. Po co mam gdzieś jeździć, jeśli te wschodnie narody wpuszczano w dużej ilości do Polski. Duża część tych osób nawet nie mówi po ukraińsku tylko po rosyjsku, więc co to za ukrainiec?
Zgłoś
mandaryniak 2024-12-12, 7:06
co za sierściuch głupi.

podpis użytkownika

bla bla bla ...wina tuska
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie