Gdyby to był pies to autor byłby p🤬dą roku,ale że jest to j🤬y siersciuch to dobrze mu tak

Ojeju, biedny kotek!
Żartuję, dobrze tak j🤬emu sierściuchowi- by się nie wciskał gdzie nie trzeba, to by nie miał problemu.
Na miejscu właściciela bym go zakopał żywcem pod ziemią za zdjęcie i poplątanie tej siatki.

Żartuję, dobrze tak j🤬emu sierściuchowi- by się nie wciskał gdzie nie trzeba, to by nie miał problemu.
Na miejscu właściciela bym go zakopał żywcem pod ziemią za zdjęcie i poplątanie tej siatki.
Kotu mojej byłej profilaktycznie wypłacałem kopa raz na jakiś czas. Nie wiem czemu nie lubię kotów.
Jeszcze tylko brakuje, żeby jakiegoś psa puścić na tego sierściucha :]
inwalida_umysłowy napisał/a:
Kotu mojej byłej profilaktycznie wypłacałem kopa raz na jakiś czas. Nie wiem czemu nie lubię kotów.
Zapewne z wzajemnością

podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Szkoda kotka, mógłby to być j🤬y kundel to dałbym piwko i pośmiał się z wami.
Brakowało teraz tylko wpuścić jakiegoś pieska na ogród typu doberman lub rottweiler

podpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum

zamiast go dobić żeby sie nie męczył to sie śmieją ku*wy..
mi jak kot kiedyś wskoczył do wanny i nie mógł wyjść to sie nie śmiałem tylko odrazu go utopiłem biedaczka...
mi jak kot kiedyś wskoczył do wanny i nie mógł wyjść to sie nie śmiałem tylko odrazu go utopiłem biedaczka...
panchamityle napisał/a:
Szkoda kotka, mógłby to być j🤬y kundel to dałbym piwko i pośmiał się z wami.
Psy nie są tak głupie, nierozważne i poj🤬e XD

cóż gdyby mu jakiś idiota szelek nie założył to by sie nie zaplątał.