Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ddkrpk Wczoraj 2:07 2
trawa napisał/a:

No właśnie jeden coś tu p🤬li
Pies robi to co mu każesz,bo nie ma wyjścia ,a te którym na wszystko się pozwala gryzą ludzi.Kot nie robi jak pies,bo ma zj🤬y łeb i nawet nie rozumie o co Ci chodzi.

XD pies to p🤬deczka zwykla a kot nie daje sobia pomiatac jak jakis pedal ale wy fani psow jestescie glupi ciezko
Zgłoś
sylvestrix Wczoraj 10:35
Dobry kot to tylko po seczuańsku
Zgłoś
trawa Wczoraj 13:51
ddkrpk napisał/a:

XD pies to p🤬deczka zwykla a kot nie daje sobia pomiatac jak jakis pedal ale wy fani psow jestescie glupi ciezko

P🤬dy to ci co służą bezmózgiemu kotu.
Zgłoś
Kroki71 Wczoraj 13:52 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻‍♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻

Nie pierdziel. Moja Pusia nigdy by tak nie zrobiła )))))
Zgłoś
ddkrpk Wczoraj 14:58 1
trawa napisał/a:

P🤬dy to ci co służą bezmózgiemu kotu.

wez napaliles sie chemola z osiedla i ci popalilo styki idz swojemu glupiemu pieskowi op🤬l
Zgłoś
kurdeee Dzisiaj 0:41
Shaolin_Majster napisał/a:

Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻‍♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻

Taka jak bab znaczy kobiet.
Zgłoś
Tymotekspokomłotek Dzisiaj 5:12
Zwierzęta tak jak i ludzie, jedne są normalne a inne p🤬lnięte, dobre i złe, mądre i głupie. Tak samo jak białi i czarni. Kwestia człowieka jakiego sobie dobierze przyjaciela, jak debil to i takiego kota ktoś weźmie xD
Zgłoś