No właśnie jeden coś tu p🤬li
Pies robi to co mu każesz,bo nie ma wyjścia ,a te którym na wszystko się pozwala gryzą ludzi.Kot nie robi jak pies,bo ma zj🤬y łeb i nawet nie rozumie o co Ci chodzi.
XD pies to p🤬deczka zwykla a kot nie daje sobia pomiatac jak jakis pedal ale wy fani psow jestescie glupi ciezko
XD pies to p🤬deczka zwykla a kot nie daje sobia pomiatac jak jakis pedal ale wy fani psow jestescie glupi ciezko
P🤬dy to ci co służą bezmózgiemu kotu.
Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
Nie pierdziel. Moja Pusia nigdy by tak nie zrobiła

P🤬dy to ci co służą bezmózgiemu kotu.
wez napaliles sie chemola z osiedla i ci popalilo styki idz swojemu glupiemu pieskowi op🤬l
Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
Taka jak bab znaczy kobiet.