Jest relacja na srajtoczka. Dramat - kot mnie uj🤬, szpital, kroplówki i inne c🤬jumuju.
Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
Nie wiem, czy kogoś kiedyś tak kitku dziabnął... ale zapewniam, że bolesne to mocno...
Naturalny odruch, J🤬y bal sie ze podstepem chce go wjebac i gulaszowa zrobic

Shaolin_Majster napisał/a:
Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
Mnie moja Koza uczyniła... ale wybaczyłam jej. Drugim razem idzie na pasztet 😈
@Shaolin_Majster:
koty to nie c🤬je, po prostu nie lubia manikiuru czy jak to sie tam pisze
a bambinizm i nadmierna emocjonalnosc przy zwierzach szkodzi
takie tam to jest nic, mijałem się kiedyś u weterynarza z kotem co weterynarza załatwił na kilkanaście szwów
chyba też przy okazji pazurków
koty to nie c🤬je, po prostu nie lubia manikiuru czy jak to sie tam pisze
a bambinizm i nadmierna emocjonalnosc przy zwierzach szkodzi
JoSeed napisał/a:
Nie wiem, czy kogoś kiedyś tak kitku dziabnął... ale zapewniam, że bolesne to mocno...
takie tam to jest nic, mijałem się kiedyś u weterynarza z kotem co weterynarza załatwił na kilkanaście szwów
chyba też przy okazji pazurków
@zxc1234: brachu, wiem co gadam. A ile razy jest tak, że siedzi sk🤬iel na Twoich kolanach, tak sie łasi że koci orgazm, a nagle jeb i Cię up🤬li?
Albo wjebie na pełnej k🤬ie, ujebie Cię w łydę i spiedala?
Chłopie złoty, manicure swoją drogą, ale ogólnie te stworzenia mają swoje odpały.
Albo wjebie na pełnej k🤬ie, ujebie Cię w łydę i spiedala?
Chłopie złoty, manicure swoją drogą, ale ogólnie te stworzenia mają swoje odpały.
@chysek_litrusek:
Akurat kocie ugryzienia są poważniejsze niż sie wydaje, bo bardzo źle się goją. Znam gościa, który prawie zszedł po upierdzieleniu przez kocisko, bo wdała się sepsa
Akurat kocie ugryzienia są poważniejsze niż sie wydaje, bo bardzo źle się goją. Znam gościa, który prawie zszedł po upierdzieleniu przez kocisko, bo wdała się sepsa