Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nome 2025-07-11, 21:42 4
Shaolin_Majster napisał/a:

Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻‍♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻

gówno się znasz, mój był stabilny, skakał z pazurami i zębami do każdego bez wyjątku, kochał tylko mnie

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
zxc1234 2025-07-11, 21:51 3
Shaolin_Majster napisał/a:

ogólnie te stworzenia mają swoje odpały.

mają, mają nie twierdze że nie tyle że to nie c🤬j, nie pusia czy co tam tylko kot
ma zęby i pazury, może up🤬lić lub podrapać tak że sie ludzie zdziwią

jakoś ludzie pozapominali że w miękkim futerku czają się ostre narzędzia gotowe do natychmiastowego użytku
Zgłoś
Judasz z IKEI 2025-07-11, 21:55 2
Ale bym to ścierwo ubił. uuu
Zgłoś
Damianos88 2025-07-11, 22:03 3
Koty są fałszywe pies jest lepszy
Zgłoś
Sayoko 2025-07-11, 22:37
Wściekliznę raz na wynos...poproszę
Zgłoś
ufok 2025-07-11, 23:33 1
Zielony kastrator już czeka
Zgłoś
ShepardR34 2025-07-11, 23:36 5
Z drugiej strony psy to żałosne skomlące stworzenia, żebraki bez charakteru będące ciotami dla właściciela, w odróżnieniu od wilka to takie płaszczące się worki gówna. Kot ma trochę tej dzikości a że kilku pedałów tutaj coś tam p🤬li bo mają naturę obsranego gówna co leży w piwnicy do rozdeptana ..hehe
Zgłoś
shoe5maker 2025-07-11, 23:49
Heh jak wiadomo że trzeba coś robić z sierściuchem, bierzesz szeroką biurową taśmę klejącą i okręcasz mu nogi dwie przednie i dwie tylne. A na koniec nakładasz rolkę taśmy na szyję jak kołnierz ortopedyczny( jak się łeb zmieści).
Zgłoś
Dziobal123 2025-07-12, 0:17 2
Hej, siersciuchy koty to małe maszynki do zabijania... Mają swoje pozycje i różne odgłosy... Generalnie to ludzie robią z nich maskotki zapominając, że są drapieżne i mięsożerne... Za długie głaskanie powoduje też u kotów agresję, albo w nie właściwym miejscu... Za brzuch łapanie to wiadomo, że kot się zbuntuje....
Zgłoś
Limpid 2025-07-12, 3:57 1
elim napisał/a:

szybki drań

No racja zwinny sk🤬iel
Zgłoś
PabloSkills 2025-07-12, 4:54
Sierściuch p🤬lony
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-12, 8:12
ShepardR34 napisał/a:

Z drugiej strony psy to żałosne skomlące stworzenia, żebraki bez charakteru będące ciotami dla właściciela, w odróżnieniu od wilka to takie płaszczące się worki gówna. Kot ma trochę tej dzikości a że kilku pedałów tutaj coś tam p🤬li bo mają naturę obsranego gówna co leży w piwnicy do rozdeptana ..hehe

Hie hie hie... Powiedz to mojemu Amstaffowi, jak wydam mu komendę "pilnuj"... 😂 To zobaczysz worek gówna, ale u siebie w majtach. 😂 Nawet mruganie wyda Ci się przerażające i ryzykowne.😉
Zgłoś
Pawehan 2025-07-12, 8:18 1
Kycius, kycius, szybki sk🤬iel dość zdziczały i myszy łapie pewnie z 15 dziennie. Dobry zwierzak
Zgłoś
Jasiek93 2025-07-12, 9:09
Podobno jak się kota opruje na żywca to jeszcze będzie łaził takie to wytrzymałe
Zgłoś
trawa 2025-07-12, 10:01 1
ShepardR34 napisał/a:

No właśnie jeden coś tu p🤬li
Pies robi to co mu każesz,bo nie ma wyjścia ,a te którym na wszystko się pozwala gryzą ludzi.Kot nie robi jak pies,bo ma zj🤬y łeb i nawet nie rozumie o co Ci chodzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie