Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
gówno się znasz, mój był stabilny, skakał z pazurami i zębami do każdego bez wyjątku, kochał tylko mnie

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!ogólnie te stworzenia mają swoje odpały.
mają, mają nie twierdze że nie tyle że to nie c🤬j, nie pusia czy co tam tylko kot
ma zęby i pazury, może up🤬lić lub podrapać tak że sie ludzie zdziwią
jakoś ludzie pozapominali że w miękkim futerku czają się ostre narzędzia gotowe do natychmiastowego użytku
Z drugiej strony psy to żałosne skomlące stworzenia, żebraki bez charakteru będące ciotami dla właściciela, w odróżnieniu od wilka to takie płaszczące się worki gówna. Kot ma trochę tej dzikości a że kilku pedałów tutaj coś tam p🤬li bo mają naturę obsranego gówna co leży w piwnicy do rozdeptana ..hehe
Hie hie hie... Powiedz to mojemu Amstaffowi, jak wydam mu komendę "pilnuj"... 😂 To zobaczysz worek gówna, ale u siebie w majtach. 😂 Nawet mruganie wyda Ci się przerażające i ryzykowne.😉
Z drugiej strony psy to żałosne skomlące stworzenia, żebraki bez charakteru będące ciotami dla właściciela, w odróżnieniu od wilka to takie płaszczące się worki gówna. Kot ma trochę tej dzikości a że kilku pedałów tutaj coś tam p🤬li bo mają naturę obsranego gówna co leży w piwnicy do rozdeptana ..hehe
No właśnie jeden coś tu p🤬li

Pies robi to co mu każesz,bo nie ma wyjścia ,a te którym na wszystko się pozwala gryzą ludzi.Kot nie robi jak pies,bo ma zj🤬y łeb i nawet nie rozumie o co Ci chodzi.