Mój sierściuch też tak robi, tylko skacze trochę niżej i mam pewność, że nie up🤬li mi głowy przez sen.
a mój sierściuch potrafi tylko do kufety nasrać ale to i tak dużo jak na niego
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

jednych na "markowego" kota nie stać a innym w dupach się przewraca i zoo budują pod domem

puma .i wszystko jasne,nie od dziś wiadomo że potrafia po drzewach skakać.
jbone napisał/a:
puma
Sruma, kolego. Nie ma czarnych pum.
To czarna pantera, ale nie jaguar tak jak napisał wrzucający w tagach, tylko lampart. Jaguar ma krótszy ogon i łapy, jest mniej smukły, a bardziej masywny i przysadzisty.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

dobry jest? zwykla przecietna puma tez tak zrobi, moj dachowiec lepiej skacze

BongMan napisał/a:
Sruma, kolego. Nie ma czarnych pum.
To czarna pantera, ale nie jaguar tak jak napisał wrzucający w tagach, tylko lampart. Jaguar ma krótszy ogon i łapy, jest mniej smukły, a bardziej masywny i przysadzisty.
dobra "kolego" możliwe że się jebłem bo nie jestem aż takim specem od czarnych zwierząt jak Ty i nie dymałem każdego z nich żeby wiedzieć które są smukłe a które masywne i przysadziste jak to opisałeś...czarna wdowa to też ktoś od Ciebie?matka?babcia?
pzdr
Ja też nie dymałem żadnych zwierząt, ale jak wydymanie czegoś/kogoś to dla ciebie sposób na poznanie tego kogoś/czegoś, to ciekawi mnie jak nawiązujesz kontakty z ludźmi
Fazi
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

BongMan napisał/a:
Ja też nie dymałem żadnych zwierząt, ale jak wydymanie czegoś/kogoś to dla ciebie sposób na poznanie tego kogoś/czegoś, to ciekawi mnie jak nawiązujesz kontakty z ludźmi
![]()
tak się właśnie urodziłeś...

Kot to kot, nie ważne czy waży 5kg czy 100kg, to ciągle jest kot.

kurde BongMan nawet na tych zwierzakach sie zna, przyznaj, zanim polowałeś na kraby, polowałeś na dzikie koty w Afryce i murzynów?