Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MYKELE 2025-03-24, 22:34 2
Shaolin_Majster napisał/a:

Taki sp🤬olony sierść sąsiadki op🤬lił wszystkie żywe stworzenia w okolicy. U mnie w ogrodzie wyp🤬ala pisklęta z budek lęgowych, wp🤬lił wszystkie żaby z oczka wodnego i ogólnie zero fauny oprócz tego sk🤬esyna. Do tego zrobili sobie z kolegami wychodek na moim trawniku.
I co c🤬jowi zrobić?
Zaj🤬 - proste, ale gnój jest wyjątkowo sprytny i parę razy oberwał kamieniem, więc jak mnie widzi to sp🤬ala.
Do tego przecież nie będę dziada gonił z siekierką... To jest osiedle jednak...
Zaraz jakaś ekokretynka bądź ekokretyn mnie podp🤬lą, a teraz za taki numer to szybciej w pierdlu wyląduję, niż za człowieka.
Otruć- ta kocia menda w obróżce, wp🤬la w domu, najlepszą kocią karmę, na złotej miseczce.
Cudzego żarcia nie chyta.
J🤬iec zabija dla zabawy.
Co myślicie?
Trawnik pod prąd podłączyć, czy co?🤔

Wiatrówka
Zgłoś
ufok 2025-03-24, 22:42 2

Trawnik pod prąd podłączyć, czy co

Robisz tak i uwierz, że zadziała:
Bierzesz drut cienki miedziany lub ocynkowany. Wbijasz kilka kołków w ziemię a na szczycie gwoździe z jakimś izolatorem może być rurka igielitowa. Przeciągasz drut między gwoździami na wysokości grzbietu kota. Drut podłączysz do cewki samochodowej. Drugi koniec cewki to gwoździa w ziemi. Cewka do transformatora takiego na 12 V. Może być od starego oświetlenia punktowego.
Jak kot będzie przechodził to spróbuje przejść pod drutem i jak go dotknie a tam jest kilkanaście tyś V to już nigdy się u Ciebie nie pojawi.
Na pewno dowiesz się kiedy to się stanie bo cała okolica usłyszy. kot raczej przeżyje ale zapamięta.
Tylko sam musisz uważać bo też zapamiętasz.
Oczywiście nie zalecam tego robić i tekst ma charakter edykacyjny
Zgłoś
peter3g 2025-03-24, 22:49 1

Fajnie się p🤬li w necie. To weź i złap. Jak c🤬j sp🤬ala na sam mój widok.
Że nie wspomnę o skręcaniu kotu karku. Widać że nie masz pojęcia jak zwierze walczy o życie.
No ale dobra. Dziena za radę.

Pułapka na kuny, kilka kotów z osiedla wywiozłem, polecam
Zgłoś
limbo44 2025-03-24, 22:53 1

Taki sp🤬olony sierść sąsiadki op🤬lił wszystkie żywe stworzenia w okolicy. U mnie w ogrodzie wyp🤬ala pisklęta z budek lęgowych, wp🤬lił wszystkie żaby z oczka wodnego i ogólnie zero fauny oprócz tego sk🤬esyna. Do tego zrobili sobie z kolegami wychodek na moim trawniku.
I co c🤬jowi zrobić?
Zaj🤬 - proste, ale gnój jest wyjątkowo sprytny i parę razy oberwał kamieniem, więc jak mnie widzi to sp🤬ala.
Zaraz jakaś ekokretynka bądź ekokretyn mnie podp🤬lą, a teraz za taki numer to szybciej w pierdlu wyląduję, niż za człowieka.
Otruć- ta kocia menda w obróżce, wp🤬la w domu, najlepszą kocią karmę, na złotej miseczce.
J🤬iec zabija dla zabawy.
Co myślicie?

Najgorsze, że te k🤬y zabijają stworzonka oczywiście dużo mniejsze od siebie, tylko z chęci rozrywki i dla zabawy. Często ptaki i płazy pod SCISŁĄ ochroną. Taka już sk🤬iała kocia natura.
Kup czarno prochowiec i odjeb sukinsyna.
Zgłoś
Jakubek_1986 2025-03-24, 23:11
Takie jest od wieczne prawo natury. Było by śmiesznie jakby przyniósł małą pumę…
Zgłoś
Machol 2025-03-24, 23:29 1

I co c🤬jowi zrobić?
J🤬iec zabija dla zabawy.
Co myślicie?

To nie Twój kot, żebyś się nim martwił, musisz uprzykrzyć życie sąsiadce. Zwierzaka zostaw, robi to, co robi każdy kot, kiedyś go jebnie samochód i trudno. Żaby wpuść nowe do oczka wodnego i za każde zaj🤬e powiększaj rachunek dla tej jebniętej k🤬y co myśli, że cały świat jest dla niej i jej kota.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Adiczek 2025-03-25, 5:56 1

No dzięki, to to wiem z neta. Zapachy na gnidę nie działają, jakiś mit. A reszta wymaga przebudowy ogrodu, co nie wchodzi w grę. Lubię go takim jaki był, zanim pojawił się srajec-nocny r🤬ajec.
Chyba żeby sąsiadkę w czapę. Za "kotka wychodzącego"... 😁

Ja miałem taki problem, złapałem w klatkę na kiełbasę takiego kota i wywiozłem za miasto, nie wiem co z nim się stało ale nigdy już go nie widziałem
Zgłoś
T... 2025-03-25, 9:35 1
Cezzar napisał/a:

Dużo więcej rozumiem niż Ty bo się dużo uczę i chcę iść na prawo

Co ty bredzisz, jełopie... Przecież monopolowy masz na lewo.
Zgłoś
Roskosmos 2025-03-25, 10:01 1
Cezzar napisał/a:

Dużo więcej rozumiem niż Ty bo się dużo uczę i chcę iść na prawo

Polecam Uniwersytet choroszczański pod wezwaniem św Krzysztofa, szczególnie specjalizacje z donosów obywatelskich ;D
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-25, 11:56
Ok, coś tam p🤬li, czemu Easter Bunny zjada, więc może nie jest głupią p🤬dą, tylko sobie robi żarty, ale jako że jest kobietą, to siłą rzeczy nie śmieszne.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
elim 2025-03-25, 15:21 1

I co c🤬jowi zrobić?
J🤬iec zabija dla zabawy.
Co myślicie?

Kiedyś widziałem filmik jak koleś zamontował sobie ruchome obracające się poziome rurki nad ogrodzeniem co spowodowało że koty nie były w stanie go przeskoczyć (wskakując na takie ogrodzenie rurka obracając się sprawiała że zlatywały z powrotem w dół).
Zgłoś
Plodus 2025-03-25, 17:45
>bądź kotem
>upoluj najmatkojebańszego sk🤬ysyna w swoim życiu
>przynosisz go dumny do domu a stara zaczyna drzeć p🤬dę i cię op🤬la

do dupy z takim życiem
Zgłoś
djpaolo11 2025-03-25, 20:28
Ja tam mam taką czarna psia bestie i żaden kot się nie przedrze 😁 sąsiada koty próbują szczęścia ale to już ich problem
Zgłoś