👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mu jest zimno lub jest po prostu przerażony
dzwoneczek cwaniaki zamontowały, żeby było słychać kiedy dygota

dzwoneczek cwaniaki zamontowały, żeby było słychać kiedy dygota

Ciekawe jakie ćpanie dali mu właściciele bo widać ,ze ma niezłą faze.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Apeluję o możliwość stawiania 4 paków bo penerkowi się należy.

pawlonkon napisał/a:
Apeluję o możliwość stawiania 4 paków bo penerkowi się należy.
Postaw penerowi jedno wirtualne i wyślij mu PW z pytaniem o adres na który możesz mu przesłać przesyłkę pocztową i prześlij mu albo trzy piwa (nie polecam, bo się zdążą zrobić niedobre, ciepłe, albo się okaże, że pener takiej marki i rodzaju nie lubi itp.) albo na tyle dużo kasy by mógł kupić sobie trzy piwa.
Dobrze że ma dzwoneczek przynajmniej wiadomo kiedy lecieć po kamerę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie