podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.K🤬a Dupov! rozwieracie kloakę antylewackiej paranoi nie na tym portalu co trzeba. Partia inne rozkazy wydała! Na coś bardziej wpływowego w tej lewackiej Polszy idz. Kwejk, pudelek, męska strona smaku czy Ania gotuje. Ty masz jakieś doświadczenia ze zbiorowego snu-snu czarnych lewakow z Francji?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.I dokładnie przyjacielu. Aż przeszedłem gehennę rejestracji i zapodałem się na ten padół łeż, tylko po to by skomentować ciebie. JEBAC KOTY!!! napływowe jak gównoskórzy zza eufratu. tylko szkodzą ekosystemowi.P🤬lone koty, muszę sobie kupić takiego drona to je wszystkie szkodniki wyłapie
Na świecie jest około 50 miliardów ptaków – około sześciu ptaków na jednego człowieka. Reprezentują ponad 9700 różnych gatunków, z których niektóre są bardzo liczne, a innym grozi wyginięcie. - wiki
Wychodzi na to, że koty by je w kilka lat wytępiły.
Obecnie na całym świecie w domowych gospodarstwach żyje ok. 500 mln kotów, trudno jednak oszacować liczbę tych bezdomnych i zdziczałych.
Na jednego kota 100-120 ptaków rocznie.
I dokładnie przyjacielu. Aż przeszedłem gehennę rejestracji i zapodałem się na ten padół łeż, tylko po to by skomentować ciebie. JEBAC KOTY!!! napływowe jak gównoskórzy zza eufratu. tylko szkodzą ekosystemowi.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Miłośnik szczurów. Australijczycy już sobie zafundowali plagę po tym jak postanowili wytruć koty u siebie.
Koty zawsze były z ludźmi zwalczając szkodniki. Przyszło bambikowe lewactwo od korników, dzików, wiewiórek i ptaszków, i w miastach biega coraz więcej szczurów. Swoi trzymają ze swoimi.
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.Szczur to "gatunek inwazyjny" tak samo, jak kot. Ale kotki łatwiej wybić. Żeby wybić szczury, to chyba atomówki trzeba by na miasta zrzucać, a i tak pewnie by przetrwały
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Wystarczy trzymać koty tam gdzie ludzie żyją i problem szczurów znika.
Kot nie jest gatunkiem inwazyjnym. Za dużo czytasz foliarskich treści
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.Tutaj jest Warto dodać, że na tej liście są takie inwazyjne tuzy, jak winorośl, bażant czy "mirabelka".
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.