Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap napisał/a:
o jak przyjaźni macha ogonkiem
Znaczy że mu się podoba ta zabawa.
klapki brazylijskich gangusów nagrywających egzekucję mają lepszą rozdzielczość
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
P🤬lone koty, muszę sobie kupić takiego drona to je wszystkie szkodniki wyłapie
Kot domowy zabija rocznie na całym świecie między 5, a 7 MILIARDÓW ptaków. Bagatela. Więc miał się za co mścić.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Znaczy że mu się podoba ta zabawa.
To nie pies. Kotki machając ogonkami sygnalizują wk🤬ienie.
[ Dodano: 2024-12-05, 17:38 ]
Manolito666 napisał/a:
Kot domowy zabija rocznie na całym świecie między 5, a 7 MILIARDÓW ptaków. Bagatela. Więc miał się za co mścić.
Kot nie potrafi latać, więc jak zabija ptaszki to eliminuje wyłącznie lewackie bambiki.
Siriuz napisał/a:
To nie pies. Kotki machając ogonkami sygnalizują wk🤬ienie.
Kot nie potrafi latać, więc jak zabija ptaszki to eliminuje wyłącznie lewackie bambiki.
K🤬a Dupov! rozwieracie kloakę antylewackiej paranoi nie na tym portalu co trzeba. Partia inne rozkazy wydała! Na coś bardziej wpływowego w tej lewackiej Polszy idz. Kwejk, pudelek, męska strona smaku czy Ania gotuje. Ty masz jakieś doświadczenia ze zbiorowego snu-snu czarnych lewakow z Francji?
Manolito666 napisał/a:
Na świecie jest około 50 miliardów ptaków – około sześciu ptaków na jednego człowieka. Reprezentują ponad 9700 różnych gatunków, z których niektóre są bardzo liczne, a innym grozi wyginięcie. - wiki
Wychodzi na to, że koty by je w kilka lat wytępiły.
Obecnie na całym świecie w domowych gospodarstwach żyje ok. 500 mln kotów, trudno jednak oszacować liczbę tych bezdomnych i zdziczałych.
Na jednego kota 100-120 ptaków rocznie.
Manolito666 napisał/a:
P🤬lony kot. Jak on to robi? Prawie 200 ptaków na sekundę, j🤬iec.
smc napisał/a:
K🤬a to ile ptaków zabija te 500 mln kotów?
Nie chce mi się liczyć 🤔
smc napisał/a:
Zawzięty jakiś, łowny sk🤬esyn .