Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Kotek kłopotek
eenocosTy • 2020-06-17, 20:55
Dłubiąc na YouTube natrafiłem na taką oto perełkę.

Karol Kot polski morderca nazywany również wampirem z Krakowa, oskarżony o zamordowanie 2 osób, 10 prób zabójstwa oraz 4 podpalenia. (oraz kilka prób otruć) W rodzimym Krakowie swoimi zbrodniami wywołał psychozę strachu w latach 60. XX wieku.

Ten słodki chłopcyś został skazany na karę śmierci, w jej chwili miał 22 lata.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
swampman 2020-06-17, 21:05 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2020-06-17, 21:10 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eenocosTy 2020-06-17, 21:17 22
Zgłoś
swampman 2020-06-17, 21:53 1
eenocosTy napisał/a:

Jak wspomniałem, nie ja jestem autorem tej przeróbki. Interesuje się mocno seryjnymi mordercami i sądziłem, że ten temat na sadolu jest już oklepany, więc postanowiłem wstawić coś innego. Jeżeli chcecie mogę coś pomyśleć żeby zrobić cała serię o mordercach którzy przeszli do historii.

czy ja mowie ze ty? wklej to bez udziwnien bo material jest ciekawy
Zgłoś
eenocosTy 2020-06-17, 22:13 9
swampman napisał/a:

czy ja mowie ze ty? wklej to bez udziwnien bo material jest ciekawy

Jesteś strasznie arogancki i smutny z tego co widzę, lubisz marudzić i chcesz coś znaczyć. Owszem, będę miał na względzie rozwinięcie tematu lecz nie ze względu na Ciebie.
Zgłoś
swampman 2020-06-17, 22:48 2
eenocosTy napisał/a:

Jesteś strasznie arogancki i smutny z tego co widzę, lubisz marudzić i chcesz coś znaczyć. Owszem, będę miał na względzie rozwinięcie tematu lecz nie ze względu na Ciebie.

rozgryzles mnie
wrzuciles film o mordercy chodzacym po miescie, ktory pokazuje jak dzga ofiary papierowym nozem a to wszystko jest okraszone przedszkolna piosenka.
co bedzie nastepne? kompilacja zdjec hitlera z piosenka "motylem jestem"?

marudzic?
to nie kwejk. tak tylko przypominam
cos znaczyc?
tak, moje hobby to zbieranie pozytywnych opinii od wirtualnych piwiarzy
Zgłoś
eenocosTy 2020-06-17, 23:09
Zgłoś
swampman 2020-06-17, 23:21 1

mysle ze nie rozumiesz sedna sprawy.

ja ciebie o nic nie pytalem w poprzedniej wiadomosci i malo mnie interesuje twoj poglad wiec po co odpowiadasz mi na moje odpowiedzi do ciebie?
z kultura osobista u ciebie na bakier ale po tym co wlasnie napisales:

"Tak szybko jak się zacząłem tu udzielać, tak szybko mogę wyr🤬ac Ci matkę a Ciebie sprawić moim synem. Chcesz drążyć temat? Wystarczy słowo."

mysle ze staniesz sie posmiewskiem...

(jesli to byl coming out i przyznanie sie ze masz problemy z przedwczesnym wytryskiem moge ci tylko poradzic zebys sobie kupil jakas masc czy zel)
Zgłoś
willoo 2020-06-18, 0:48
eenocosTy napisał/a:

Jak wspomniałem, nie ja jestem autorem tej przeróbki. Interesuje się mocno seryjnymi mordercami i sądziłem, że ten temat na sadolu jest już oklepany, więc postanowiłem wstawić coś innego. Jeżeli chcecie mogę coś pomyśleć żeby zrobić cała serię o mordercach którzy przeszli do historii.

Bardzo chętnie przeczytałbym takie historie. Do dzieła !
Zgłoś
JarosławTusk 2020-06-18, 3:12
@swampman Tak samo mało nas interesuje to, że ci podkład muzyczny nie pasuje w tym filmie.
Zgłoś
Seksiaczek 2020-06-18, 3:31
Zgłoś
Wiewór 2020-06-18, 6:25 3
Zabrakło najważniejszego momentu. Jak się huśta na szubienicy.
Zgłoś
konto usunięte 2020-06-18, 6:42 2
eenocosTy napisał/a:

focha strzelasz jak mała dziewczynka, tyle w temacie
Zgłoś
bishfinger 2020-06-18, 7:09
ehhh co za czasy, można było po rynku krakowskim autem jeździć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem