miałem kiedyś maine coona ,wystarczyło go podrzucić do góry w kierunku ptaka ,za każdym razem lądował ze zdobyczą.zajebisty był.
Ej, esa a jakby tym maine coonem rzucić w afroamerykanina, to wydrapałby mu gały, czarne jak u naczelnych?🤔
Staram się ładnie wyrażać, bo dopiero co wyszedłem z kąta... 😁 Sorki.🙅🏻
Właśnie, że nie obiadek. Bo sierściuch pobawi się trochę, a potem zostawi. Mój ostatnio szczura dorwał, a potem wychodzę przed dom i się o niego potykam i ja muszę to sprzątać, a ten j🤬y stoi i się patrzy i zapewne czuje się k🤬a taki dumny z siebie.
Same plusy, łatwiej sprzątnąć szczura niż jego gówno. No i właśnie - już w takim stanie nie sra.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.A ja gardzę sierściem, bo mam problem z takim od sąsiadki, co całą faunę w moim ogrodzie wymordował dla zabawy.... Nawet kutafon żabki z oczka wodnego wyłapał.
Ale już był temat poruszony w komentarzach, więc nie będę sam się dublował. 😋
dlatego koty "domowe" poza właściwym "domem" są groźne dla ekosystemu bo mordują całe fauny dla zabawy
Bym dała piwo za wszystko od pierwszego przecinka, ale niestety początek jest niesłuszny.A ja gardzę sierściem, bo mam problem z takim od sąsiadki, co całą faunę w moim ogrodzie wymordował dla zabawy.... Nawet kutafon żabki z oczka wodnego wyłapał.
I taki ma być!Kot sk🤬iel
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Bym dała piwo za wszystko od pierwszego przecinka, ale niestety początek jest niesłuszny.
I taki ma być!
Cóż począć? 🤷🏻♂️ Ten kastrowany futrzak obrzydził mi cały koci ród, choć zdaję sobię sprawę z tego, że on działa zgodnie z tym jak zaprogramowała go natura, a czystki w moim ogrodzie, to w zasadzie wina tej starej siwej mendy w papilotach, która zamiast trzymać Horacego w domu, to woli mieć "kotka wychodzącego"...
A później o 23:30 , starczym głosem, jak paznkokcie skrzypiace o tablicę, wydzierać się na całe osiedle "Horaaacy !!! Horaaacy !!!" .... 😳
Masz rację @majeńka . 👍🏻
Trochę źle uczyniłem ten wpis... 🤦🏻
Pozdrawiam! Shaolin 🙏🏻🙅🏻
Właśnie, że nie obiadek. Bo sierściuch pobawi się trochę, a potem zostawi. Mój ostatnio szczura dorwał, a potem wychodzę przed dom i się o niego potykam i ja muszę to sprzątać, a ten j🤬y stoi i się patrzy i zapewne czuje się k🤬a taki dumny z siebie.
Twój kot z miłości przyniósł Ci prezent

Często koty złowią coś, zamęczą, i dumne z akcji przynoszą swojemu człowiekowi...