Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
esa 2025-05-02, 16:24 1
miałem kiedyś maine coona ,wystarczyło go podrzucić do góry w kierunku ptaka ,za każdym razem lądował ze zdobyczą.zajebisty był.
Zgłoś
zbycho84 2025-05-02, 17:13
Kot sk🤬iel
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-02, 19:31 2
esa napisał/a:

miałem kiedyś maine coona ,wystarczyło go podrzucić do góry w kierunku ptaka ,za każdym razem lądował ze zdobyczą.zajebisty był.

Ej, esa a jakby tym maine coonem rzucić w afroamerykanina, to wydrapałby mu gały, czarne jak u naczelnych?🤔

Staram się ładnie wyrażać, bo dopiero co wyszedłem z kąta... 😁 Sorki.🙅🏻
Zgłoś
egosyntonic 2025-05-02, 21:19 2
Właśnie, że nie obiadek. Bo sierściuch pobawi się trochę, a potem zostawi. Mój ostatnio szczura dorwał, a potem wychodzę przed dom i się o niego potykam i ja muszę to sprzątać, a ten j🤬y stoi i się patrzy i zapewne czuje się k🤬a taki dumny z siebie.
Zgłoś
Machol 2025-05-02, 23:35 2
egosyntonic napisał/a:

Właśnie, że nie obiadek. Bo sierściuch pobawi się trochę, a potem zostawi. Mój ostatnio szczura dorwał, a potem wychodzę przed dom i się o niego potykam i ja muszę to sprzątać, a ten j🤬y stoi i się patrzy i zapewne czuje się k🤬a taki dumny z siebie.

Same plusy, łatwiej sprzątnąć szczura niż jego gówno. No i właśnie - już w takim stanie nie sra.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
chada 2025-05-03, 0:20 3
Shaolin_Majster napisał/a:

A ja gardzę sierściem, bo mam problem z takim od sąsiadki, co całą faunę w moim ogrodzie wymordował dla zabawy.... Nawet kutafon żabki z oczka wodnego wyłapał.
Ale już był temat poruszony w komentarzach, więc nie będę sam się dublował. 😋

dlatego koty "domowe" poza właściwym "domem" są groźne dla ekosystemu bo mordują całe fauny dla zabawy
Zgłoś
majeńka 2025-05-03, 2:12 3
Shaolin_Majster napisał/a:

A ja gardzę sierściem, bo mam problem z takim od sąsiadki, co całą faunę w moim ogrodzie wymordował dla zabawy.... Nawet kutafon żabki z oczka wodnego wyłapał.

Bym dała piwo za wszystko od pierwszego przecinka, ale niestety początek jest niesłuszny.

zbycho84 napisał/a:

Kot sk🤬iel

I taki ma być!

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Rangraf 2025-05-03, 3:23 4
Koty to najlepsze myśliwce w naszej galaktyce. Wystarczy prześledzić statystyki ubitych "obiektów".
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-03, 6:04 1
majeńka napisał/a:

Bym dała piwo za wszystko od pierwszego przecinka, ale niestety początek jest niesłuszny.
I taki ma być!

Cóż począć? 🤷🏻‍♂️ Ten kastrowany futrzak obrzydził mi cały koci ród, choć zdaję sobię sprawę z tego, że on działa zgodnie z tym jak zaprogramowała go natura, a czystki w moim ogrodzie, to w zasadzie wina tej starej siwej mendy w papilotach, która zamiast trzymać Horacego w domu, to woli mieć "kotka wychodzącego"...

A później o 23:30 , starczym głosem, jak paznkokcie skrzypiace o tablicę, wydzierać się na całe osiedle "Horaaacy !!! Horaaacy !!!" .... 😳

Masz rację @majeńka . 👍🏻

Trochę źle uczyniłem ten wpis... 🤦🏻

Pozdrawiam! Shaolin 🙏🏻🙅🏻
Zgłoś
JoSeed 2025-05-03, 9:03 2
egosyntonic napisał/a:

Twój kot z miłości przyniósł Ci prezent
Często koty złowią coś, zamęczą, i dumne z akcji przynoszą swojemu człowiekowi...
Zgłoś